Af Bo Poulsen - 02/01-18 18:55

22-årige Bethany blev fundet maltrakteret: Hundenes afføring bekræfter politiets grusomme teori22-årige Bethany blev fundet maltrakteret: Hundenes afføring bekræfter politiets grusomme teori

Hundene er med familiens accept blevet aflivet.

storybild

I december blev den kun 22-årige Bethany Stephens fra Virginia, USA, fundet død i en skov. Politiet frygtede, at den erfarne hundetræner var blevet maltrakteret af sine to hunde, Pac-Man og Tonka. En ny undersøgelse indikerer, at politiet har ramt plet med den frygtelige teori.

Det skriver blandt andet lokalmediet wtvr.com.

Den unge kvinde blev fundet kun iført en støvle og fuldstændig maltrakteret, efter hun havde været meldt savnet af sin far. Ifølge sherif James Agnews var de to hunde i gang med at spise af hendes brystkasse, da hun blev fundet. Myndighederne har undersøgt hundenes afføring, og testen viser, at afføringen indeholdt menneskehår, som man formoder, at yderligere test vil kunne bekræfte, tilhører Bethany Stephens.

LÆS OGSÅ: Amerikansk sangstjerne i voldsomt uheld: Syet med 40-50 sting i ansigtet

Derudover har myndighedernes efterforskning vist, at der ikke er noget, som peger på, at der skulle være en gerningsmand involveret i den unge kvindes alt for tidlige død.

Hundene er af racen pitt bull og er to og et halvt år gamle, og hun har haft dem, siden de var hvalpe. Hundene blev med familiens accept aflivet af myndighederne.

Mediet har talt med hundeksperten, Valerie Paul, som hverken kender hundene eller Bethany Stephens selv, men giver sit bud på, hvad der kan ligge til grund for, at det gik så galt for den unge hundeejer. Hun peger på tiden op til overfaldet, som mulig årsag. Her blev de to hunde overdraget til Bethany Stephens far. Og i stedet for at være indehunde, fik de lov til at bo udenfor i et bur. De blev heller ikke fodret på daglig basis, og hundene havde heller ikke daglig kontakt med deres ejer. Politiet har forklaret, at hundene blev forsømt i den sidste tid op til dødsfaldet.

LÆS OGSÅ: Politiet har nyt om efterladt spædbarn: Sådan har barnet det

Valerie Paul mener ikke, at det skyldes hundenes race, at de gik amok på deres ejer.

»Det faktum, at der er tale om pit bulls hænger ikke sammen med, hvad de gjorde. Det er en hundeting,« siger hun til mediet og fortæller, at hunde i ekstreme tilfælde kan se deres ejere som trusler eller som mad.

Hun peger altså på den drastisk ændrede hverdag som mulig årsag til den tragiske ulykke.

»Der er tale om en meget energisk race, som har godt af en meget struktureret hverdag og meget motion. Så ved at holde dem i et bur, alene, understimuleret og væk fra mennesker så vil den energi blive ved med at hobe sig op. Og det er her, at man ser hunde begynde at slås jævnligt med hinanden, og der begynder man at opleve mere negative episoder,« siger Valerie Paul, der flere gange har ageret ekspert i retten.

LÆS OGSÅ: Hårdt nytår for Kim Kardashian: Sønnen hentet af ambulance - hastet til hospitalet

Da Bethany Stephens blev fundet var det blandt andet med skader på hænder og arme, som var en klar indikation på, at hun havde forsøgt at afværge et angreb fra de to 66 kilo tunge hunde.

De indledende undersøgelser fra retsmedicineren indikerede, at kvinden fik påført alvorlige skader til sit ansigt og sin hals, før hun mistede bevidstheden og faldt til jorden, hvor hundene angiveligt 'maltrakterede hende til døde'. En teori, som nu virker til at være bekræftet af den seneste undersøgelse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny milliardfond vokset ud af...
bt.dk
Armstrong indgår millionforlig med...
bt.dk
Naboer stiktossede over nyt...
bt.dk
Advarer mod aggressiv og smitsom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx