Af - 26/01-16 17:14; Opdateret: 26/01-16 17:32

Mayra tabte 379 kilo - sådan har hun det i dagMayra tabte 379 kilo - sådan har hun det i dag

I 2009 var hun verdens tungeste kvinde og anklaget for mordet på sin lille nevø. I dag lever amerikanske Mayra Rosales et helt nyt liv.

Bildstrecke im Grossformat »

Få mennesker har levet et så bemærkelsesværdigt - og tragisk - liv, som Mayra Rosales fra Texas i USA.

Kvinden fik i 2000'erne titlen som verdens tungeste kvinde med en kampvægt på vanvittige 470 kilo, og hun blev verdensberømt, da billeder af hendes groteske krop blev offentliggjort.

I 2008 nåede hendes liv et absolut lavpunkt, da hendes toårige nevø blev slået ihjel, og hun blev anklaget for drab.

Hun forklarede til politiet, at hun var kommet til at falde ned over det lille barn, som ikke kunne holde til hendes kropsvægt.

Under retssagen kom det imidlertid frem, at drengens død skyldtes et hårdt slag til hovedet, og ikke kunne være forårsaget af, at hun var faldet ned over ham.

Det fik hende til at skifte forklaring og sige, at hendes søster Jamie Rosales havde slået sin egen søn med en håndbørste.

Mayra tabte 360 kilo - Se hendes vilde forvandling
Mayra tabte 360 kilo - Se hendes vilde forvandling

Retten troede på hende, og søsteren blev idømt 15 års fængsel. Hun kan først løslades i 2025.

Dramaet fik ifølge amerikanske medier Mayra Rosales til at tabe sig, så hun kunne passe den fængslede søsters øvrige børn. Og hendes vægttab gik sidste år verden rundt, da hun havde formået at tabe hele 379 kilo og kom ned på 91 kilo.

I dag bærer hun stadig en stor del af fortidens smerte med sig rundt, men arbejder aktivt på at lægge det bag sig, skriver hun på Facebook.

'Jeg lærte, at det er bedre at lade Gud fjerne de ubruelige ting i mit liv og ikke kæmpe imod det, så han kan tilføje bedre og mere meningsfyldte ting og personer', skriver hun på Facebook.

'Sidste årsskifte slutte de med så meget unødvendigt drama oven i en masse operationer og indlæggelser. Men jeg fik frigjort mig fra alt det lort, skriver hun.

Det fremgår på hendes Facebook-profil, at hun stadig holder sin nye vægt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx