Af - 16/06-16 16:40

Danskere med til årets vildeste sexfest: 700 indtager landsbyDanskere med til årets vildeste sexfest: 700 indtager landsby

Sidste år blev landsbyboeres haver indvaderet af swingere, der ønskede adgang til den stadig større festival. Festivalen oplyser, at der også er danskere blandt de besøgende.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er et højdepunkt i swingermiljøer.

Om få uger begynder festivalen Swingfields i den lille landsby Forest of Dean i det vestlige England.

700 orgie-glade og konebyttende europæere fra 11 forskellige lande har købt billet til den tre dage lange begivenhed, der ifølge festivalen selv er Englands største livsstilfestival.

Danskere er også blandt de besøgende, oplyser festivalen til metroxpress.

Men landsbyboerne glæder sig formentlig knap så meget, og de lokale er nok ved at ruste sig mentalt til at få besøg af de lystige turister.

Forest of Dean bliver værtsby for en kæmpe sexfest fra torsdag den 30. juni

Sidste år forløb sexfesten, der har fundet sted siden 2013, nemlig ikke helt glat. Landsbyen var for første gang værtsby for orgierne, som kom som noget af en overraskelse.

Danske unge er mest liderlige: Så tilfredse er de med deres sexliv
Danske unge er mest liderlige: Så tilfredse er de med deres sexliv

Ifølge The Telegraph klagede de lokale over liderlige skrig fra campingområdet, der angiveligt lød døgnet rundt hele den pågældende weekend.

En af de lokale klagede også over at have opdaget en fremmed i sin have, der forsøgte at snyde sig ind til festivalen via husejerens tilstødende grund.

Han skal ringe til politiet hver gang han skal have  sex: Det ødelægger mit liv
Han skal ringe til politiet hver gang han skal have sex: Det ødelægger mit liv

En partout-billet til festivalen koster 180 pund svarende til næsten 1.700 kroner.Hvis du er blandt de danskere, der skal med til Swingfields Festivalen, vil vi gerne høre fra dig. Skriv til cha@mx.dk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx