Af - 27/01-15 09:13

Hun gav sin hund et fantastisk eventyr, da den skulle døHun gav sin hund et fantastisk eventyr, da den skulle dø

Da Lauren fandt ud af, at hendes hund kun havde få måneder tilbage at leve i, tog hun og Gizele på en gribende rejse.

Bildstrecke im Grossformat »
Gizelle og Lauren plejede altid at se Disneys udgave af 'Den lille Havfrue' sammen. Yndlingsscenen er den passage, hvor Ariel ror sammen med Prins Erik. Derfor tog Lauren Gizelle med på en kanotur. Congdons Donuts i Maine skulle eftersigende være verdens bedste. Her prøver den dynamiske duo et friskbagt eksemplar. Gizele elskede at køre i bil, derfor planlagde Lauren en fire dage lang pigetur i New England-området. Staten Maine er berømt for deres hummere. Derfor rejste Lauren og hendes firbenede kompagnon til staten for at smage på lækkerierne. Her ses Gizelle med middagens hovedperson på køkkengulvet. I Washington Park i New Yorks downtown brugte Gizele og Lauren en hel dag på at se på mennesker. De to udnyttede også Gizeles sidste tid til at have så meget kropskontakt som overhovedet muligt. Lauren og Gizelle fik også tid til lidt vaniljeis på Manhattans kaj. Gizele har altid været en glimrende 'wing girl' for Lauren, når der skulle samles fyre op i East Village-bydelen i New York. Hun gengældte den tro tjeneste ved at introducere mastiffen for en fin hundeherre. Ligesom de fleste Newyorkere plejede Lauren og Gizelle at undgå Times Square, der måske kan sammenlignes med folkemylderet på Strøget i København. De to troppede op på turistmålet inden gaden blev fyldt af turister og folk, der er klædt ud som berømte tegneseriefigurer. Julen 2014 ville blive Gizeles sidste. Derfor holdt hun en sand julefest med tre mops-nisser. Menuen stod på rib eye-bøffer, pølser og vaniljeis, mastiffens livretter. Selv om der ikke var mange andre gæster på stranden i Maine i januar, tog Gizele og Lauren alligevel derud. Det blev det sidste punkt på listen for de to. Dagen efter lagde Gizele sig nemlig til at sove for sidste gang.

Amerikanske Lauren Fern Watt og den døende hund Gizele tog sammen på en sidste rejse, hvor de fik strøget ting af listen, som de skulle nå at føre ud i livet. Billederne af de tos oplevelser går nu verden rundt.

Det kom som et chok for Lauren, da dyrlægen kom den skæbnessvangre dom. Den over 70 kg tunge mastiff Gizele led af dødelig knoglecancer. Men newyorker-kvinden besluttede sig alligevel for, at den sidste tid sammen med den firbenede kompagnon skulle fyldes med oplevelser.

- Jeg besluttede mig for at begrave bekymringerne i hundeparken, og lave en liste over eventyr, vi skulle nå sammen, før hun døde. Det var min mission for os for at udforske og overgive os til livets glæder, tænkte Lauren.

Se alle billederne øverst i artiklen

På listen stod blandt andet en kanotur, et roadtrip, at smage verdens bedste donut, møde en sød hunde-fyr og tage på en strandtur om vinteren. Det blev en smuk afslutning for de to tøser, der havde været igennem både college, flere kærester og havde overlevet starten af Laurens 20'ere sammen.

Rørende billeder: Familie gav døende hund en smuk afsked
Rørende billeder: Familie gav døende hund en smuk afsked

- At få udlevet de sidste drømme med Gizelle, hjalp mig ikke kun med at forlige mig med tanken om at miste hende - det var også en vild omgang. Det hjalp mig med at leve i nuet og se livet for, hvad det i virkeligheden er: Et sødt, simpelt og dyrebart eventyr. lyder det.

Lauren, der arbejder som rejseskribent, skriver i dag på en bog om sine sidste eventyr med sin trofaste ven, Gizele.

Marias rørende farvel til sin bedste ven går verden rundt
Marias rørende farvel til sin bedste ven går verden rundt

Du kan følge Lauren på twitter her, og på instagram her.

Stephen opdaterede Facebook på sit dødsleje - nu indsamler han millioner
Stephen opdaterede Facebook på sit dødsleje - nu indsamler han millioner

LÆS OGSÅ: Afdøde Brittany i rørende video: - Jeg håber, at min mand får kone og barn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx