Af Joy Fryd Larsen - 06/06-17 11:46

Husker du den næseløse baby Eli? Nu er der trist nytHusker du den næseløse baby Eli? Nu er der trist nyt

Lille Eli blev kun to år gammel.

Bildstrecke im Grossformat »

Lille Eli Thompson, der i 2015 blev kendt i hele verden for sin manglende næse, er død lørdag. Han blev kun to år gammel.

Eli kom til verden den 4. marts 2015 på South Baldwin Hospital i den amerikanske stat Alabama. Foruden ham fandtes der på daværende tidspunkt kun 36 andre børn på verdensplan med lidelsen 'arhinia', da risikoen for at blive født med sygdommen angivelig er en til 197 millioner.

Født uden næse: - Eli er helt perfekt
Født uden næse: - Eli er helt perfekt

Lille Eli døde lørdag aften, fremgår det af et opslag, som hans far, Jeremy Finch, delte på Facebook søndag:

Vi mistede vores lille knægt i aftes. Jeg vil aldrig kunne se meningen med, hvorfor det skete og det vil gøre ondt i meget lang tid. Men jeg er så velsignet, at have haft denne smukke dreng i mit liv.

Elis mor, Brandi McGlathery, har ligeledes delt flere ord og billeder omkring sønnens død. Herunder et rørende foto, hvor hun knuger Elis livløse krop ind til sig.

Om Elis tilstand ved fødslen i 2015, sagde Brandi McGlathery dengang:

- Jeg trækker mig lidt tilbage og siger, at 'der er noget galt'. Men doktoren svarer, at mit barn har det helt fint, og der råber jeg så, at han ikke har nogen næse.

Dog kunne den manglende tud ikke fratage McGlatherys kærlighed til sin søn:

- Vi synes, han er helt perfekt, som han er. Indtil den dag, hvor han selv beslutter sig for at få en næse, vil vi ikke ændre noget. Vi tager det en dag ad gangen, sagde hun dengang.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx