Af - 24/08-14 10:31; Opdateret: 24/08-14 10:58

Familie lavede unik gravsten til afdød søn: - I himlen behøver man ingen kørestolFamilie lavede unik gravsten til afdød søn: - I himlen behøver man ingen kørestol

Et meget rørende billede af en families gravsten til deres afdøde søn spredes på de sociale medier.

storybild

(Billede: Ability Fund)

Om en måneds tid ville Matthew Stanford Robison fra Salt Lake City i Utah være blevet 26 år.

Men på tragisk vis døde han allerede i 1999 og blev dermed kun 10 år gammel efter at have levet med sygdom hele sit liv.

Historien om drengen spreder sig for tiden hurtigt på de sociale medier, hvor brugere over hele verden deler billedet af familiens rørende gravsten.

Nu kan Tucker
Nu kan Tucker "lege" med sin døde lillebror

Det smukke billede blev faktisk allerede offentliggjort for et år siden af den lokale blogger Michelle Powell og siden hen taget op på Facebook af en forfatter ved navn Caleb Wilde.

Men efter Huffington Post og tyske Bild lavede historien bag det rørende billede fornylig, er familiens gravsten blevet endnu mere kendt.

Matthew Stanford Robison måtte på grund af manglende ilt tilbringe store dele af sit liv i en kørestol, fordi han var lam i det meste af kroppen.

Tal om et mirakel: Utrolig video viser for tidligt fødte Walkers kamp
Tal om et mirakel: Utrolig video viser for tidligt fødte Walkers kamp

Han var blind og kunne ikke sige mange ord, men på trods af at flere ikke havde regnet med at han ville leve længere end nogle timer, nåede han at blive ti år.

Drengen var elsket og afholdt af mange mennesker og for at ære hans minde gav hans familie ham en helt særlig gravsten i 2000. Den forestiller Matthew, der rejser sig fra sin kørestol og rækker mod himlen.

'I stedet for sorg skal statuen gøre vores vores søn Matthews grav til et sted for lykke', sagde faderen efter sønnens død til bloggen Enjoy Utah.

Familien har samtidig stiftet velgørenhedsorganisationen Ability Found, hvor de hjælper personer med svære handicap.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hobro-stjerne i hård kritik: Råddent...
bt.dk
FCK-angriber helt ude i kulden: Væk...
bt.dk
Tidligere pædagogmedhjælper og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx