Af - 07/11-16 21:54

Det siger din frækkeste fantasi om digDet siger din frækkeste fantasi om dig

Din sexfantasi kan afsløre mere om dig end, at du har en kinky tankegang.

Bildstrecke im Grossformat »
Har du drømt, at du blev tilbedt og tryglet om sex? Så kan det være fordi, du har lavt selvværd og er bange for, at du ikke er tilstrækkelig rent seksuelt, mener sexologen. Har du haft en våd drøm om din kærestes bedste ven, din venindes far eller din chef? Alt det vi ikke kan få, vil vi gerne have - specielt når det kommer til sex, lyder forklaringen fra sexologen. Du mener selv, du er rigtig god i sengen. Og hvis du ser andre have sex, kan du jo sammenligne dig selv med dem og måske give dem et tip eller to, mener altså Tracey Cox. Du har lyst til at udforske noget nyt, måske er du nysgerrig på at have sex med en fra dit eget køn, og så har du måske en skjult trang til at vise dig selv frem, mener Tracey Cox. Det er måske ikke overraskende et udtryk for en lidt narcissistisk tankegang. Drømmen om at lade sin nøgne krop hylde af et jublende publikum, som vil betale penge for at se på - det er ret åbenlyst, ikke? Det handler om magt, mener Tracey Cox. Denne fantasi har nogle biologiske undertoner, mener Tracey Cox. Nogle dyr får kun ægløsning, hvis hannen bider dem, skriver hun. Men fantasien kan også handle om, at man føler behov for at blive straffet for at gøre noget, vi ikke burde (som at have sex). 1. Sex med en der er yngre handler om at få et selvtillidsboost: Jeg kan stadig, jeg er stadig lækker. 2. Sex med en der er ældre handler om lidt af det samme, fordi den ældre betragtes som klogere, rigere og mere intelligent. Så det er et kompliment, at personen vil have sex med dig. Medmindre det handler om et fader-kompleks, skriver Tracey Cox. Det her handler om opmærksomhed og anerkendelse. Dine kundskaber under lagnet er åbenbart så gode, at de kan klare at blive vist frem for alle. Eller måske er du bare lidt af en rebel, som har lyst til at gøre noget, du (mange steder i hvert fald) ikke må. Denne fantasi er særligt populær blandt generte kvinder, som ikke er særlig krævende i hverdagen. Og den kan være et udtryk for, at kvinden har lyst til at dominere og nyde følelsen af kontrol, som de ikke udøver normalt, fordi, skriver Tracey Cox, de er bange for, at de så ikke er feminine nok. Hvis du har sex med en, du ikke kender og aldrig kommer til at kende, så kan du give slip på dig selv og din vildskab uden at skulle bekymre dig om, hvad han eller hun tænker. Det er sex helt unden følelser, efterspil eller forklaringer. Du vil have det råt, følelsesforladt og primitivt, siger Tracey Cox.

De fleste har nok prøvet at have en fræk fantasi, som de aldrig kunne drømme at udleve.

Det kan måske være at have sex med en person, man slet ikke bryder sig om, vild S&M-sex i en kold kælder eller sex i en offentlig bus (ikke at der er noget galt i det).

Hvad ser du på billedet? Det siger alt om, hvad slags menneske, du er
Hvad ser du på billedet? Det siger alt om, hvad slags menneske, du er

Morgenfrisk? Møder på job og opdager liidt for vild morgensex
Morgenfrisk? Møder på job og opdager liidt for vild morgensex

Men selvom du ikke har tænkt dig at gøre det, kan du alligevel bruge den til noget. Ifølge den britiske sexolog Tracey Cox, siger din sexfantasi nemlig noget om, hvilken person du er. Det skriver hun i Daily Mail.

Lidt på samme måde som man tyder drømme, kan sexfantasien afsløre nogle karaktertræk ved dig. Og du kan klikke dig igennem galleriet og se, om Tracey Cox har noget at sige om lige præcis din drøm.

LÆS OGSÅ: Bad naboen dæmpe højlydt sex - fik sød overraskelse tilbage

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
LIGE NU: Politiet massivt til stede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx