Af - 05/06-16 14:03; Opdateret: 05/06-16 15:19

Talent-dommere i chok over 'magisk' audition: Hun må være heksTalent-dommere i chok over 'magisk' audition: Hun må være heks

America's Got Talent blev væltet grundigt bagover af en helt ufattelig og 'clairvoyant' forestilling

Det giver ingen logisk mening, at hun kan gætte alle de ting!

Med bind forøjnene sidder Amelie på scenen til talentshowet 'Americas Got Talent'. Hun og hendes partner Tommy udgør duoen 'The Clairvoyants'. Og som navnet indikerer, så optræder de med noget der ligner tankelæsning eller magi.

Filippinske 'X Factor-Ritchel' afslører: - Jeg har en laaang sangkarriere bag mig
Filippinske 'X Factor-Ritchel' afslører: - Jeg har en laaang sangkarriere bag mig

Først gætter Amelie, hvad Heidi Klum i al hemmelighed har hevet op fra sin dametaske. Og ikke nok med at hun gætter, at det er en læbestift, hun 'gætter' også præcis hvilken farvekode den har. Og sådan fortsætter parret med at forbløffe både publikum og dommere.

Amelie og Tommy har indtil videre bare optrådt lidt til familiefødselsdage og fester, men de besluttede at stille op i Americas Got Talent. Og det var en god beslutning, for den ellers sjældent imponerede dpmmer Simon Cowell var ved at tabe både næse og mund over showet.

- Der er kun en forklaring. Du er en heks. Det er den mest vanvittige følelse. Du har magiske kræfter. Du og jeg skulle tage en weekend i Vegas, lød det fra den forvirrede dommer efter showet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx