Af - 01/04-15 10:06; Opdateret: 01/04-15 10:47

Lille Jack er født med et 'halvt' hjerteLille Jack er født med et 'halvt' hjerte

15 måneder gammel baby lider af den sjældne hjertefejl HLHS og har allerede været igennem fire store hjerteoperationer. Vi er så stolte af ham, siger hans forældre.

Bildstrecke im Grossformat »

Jack Stevens har været i verden i 15 måneder. Alligevel har den lille baby måtte kæmpe mere for sit liv end de fleste skal i løbet af hele deres levetid.

Han er nemlig født med den sjældne hjertefejl HLHS, der gør, at den ene side af hans hjerte ikke fungerer. Det har betydet, at den lille fyr, der er fra Hartlepool i den nordøstlige del af England, har måtte igennem fire åbne hjerteoperationer. Det skriver flere britiske medier.

Baby født med snabel hyldes som en gud
Baby født med snabel hyldes som en gud

”Han har været igennem så meget på så kort tid, men han klarer det fantastisk. Vi kendte til hans tilstand, før han blev født, og han har brugt de første fem måneder af sit liv på hospitalet,” siger hans far Chris Stevens til Daily Mail.

Kun en uge gammel måtte den lille baby for første gang på operationsbordet på Freeman Hospital i Newcastle.

”Jack var helt lille, da han blev født, og hans tilstand har sænket hans udvikling. Det var virkelig hårdt at se ham ligge i hospitalssengen i så lang tid omringet af maskiner og slanger. Men vi vidste, at det var det bedste for ham, og han har klaret det hele. Han er en rigtig figther,” siger Chris Stevens.

TV: Chokeret læge bad dem filme, da deres ufødte barn gjorde dette
TV: Chokeret læge bad dem filme, da deres ufødte barn gjorde dette

På trods af den brutale start på livet er Jack Stevens nu kommet hjem til sine forældre. Han får ikke længere sondemad, og han er ved at gøre klar til at tage sine første skridt og sige sine første ord. Han må dog leve med hjerteproblemer resten af sit liv.

”Han kommer aldrig til at kunne lave rigtig fysisk aktivitet. Han vil være mærket resten af sit liv, og han skal have en hjertetransplantaion på et tidspunkt, men lægerne ved ikke hvornår. Vi er bare så stolte af ham. Han er en meget inspirerende dreng, siger faren.

Se galleriet med den lille fighter-baby i toppen af artiklen.

LÆS OGSÅ: Overraskelse: Mor føder baby i toilettet... Igen

LÆS OGSÅ: Mor skjulte sovende baby i sin rygsæk

LÆS OGSÅ: Heltemodig kvinde dræbt: Forsøgte at redde mor og baby

LÆS OGSÅ: TV: Hør hvad denne baby på syv uger kan sige

LÆS OGSÅ: Babyer sælges på illegalt marked i Kina

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx