Af - 18/12-16 22:06

Hørte sin datter græde: Fandt hende på skødet af fremmed mand med bukserne nedeHørte sin datter græde: Fandt hende på skødet af fremmed mand med bukserne nede

- Jeg troede, jeg legede med en dværg, har manden efterfølgende forklaret til politiet.

I retsvideoen herover forklarer Oren Aharon Cohen blandt andet, at han var så fuld, at han næsten ikke kan huske noget fra episoden. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

En far fra Arizona i USA oplevede for nylig enhver forælders værste mareridt i sit eget hjem.

Sidste torsdag vågnede han midt om natten til lyden af sin toårige datters gråd, og så fandt han hende inde i familiens stue - på skødet af en mand, han aldrig havde set før.

- Jeg er din ven, sagde manden, der havde sine bukser nede om anklerne, da han så faren til den lille pige, som han straks smed fra sig i sofaen.

Havde 137.000 fotos: Pædofil slipper for fængsel, så han kan starte familie
Havde 137.000 fotos: Pædofil slipper for fængsel, så han kan starte familie

De to mænd var efterfølgende oppe at slås i 10 minutter, mens barnets mor opdagede spetaklet og ringede efter politiet, skriver Washington Post.

Den 34-årige mand er senere blevet identificeret som 34-årige Oren Aharon Cohen - en israelsk statsborger, som opholder sig i USA lovligt på et visum. Han er nu sigtet for indbrud, overfald og kidnapning.

Da politiet efterfølgende undersøgte familiens lejlighed, fandt de Cohens sko i datterens soveværelse. Hans frakke lå ved siden af den lille piges seng, hvor man også fandt hans pas. Efterforskere opdagede desuden, at han havde brugt toilettet i lejligheden, og at han havde drukket noget appelsinjuice, han fandt i køleskabet i køkkenet.

Pædofil ville have sex med 13-årig: - Jeg ser virkelig dårligt
Pædofil ville have sex med 13-årig: - Jeg ser virkelig dårligt

Oren Aharon Cohen har fortalt politiet, at han havde drukket sig fuld med en ven, der bor i samme lejlighedskompleks. Han var ‘ekstremt påvirket’ af alkohol og huskede meget lidt fra episoden i familiens lejlighed, som han dog benægter skulle være af seksuel karakter.

- Oren oplyste med 100 procents sikkerhed, at han ikke udøvede nogen form for seksuelle handlinger med ofret i denne episode, lyder det i politirapporten, som fortsætter:

Børnelokker anholdt af Henrik Qvortrup: Havde rød sodavand og glidecreme
Børnelokker anholdt af Henrik Qvortrup: Havde rød sodavand og glidecreme

- Da Oren fik at vide, at ofret i denne sag var en to år gammel pige, blev han meget ked af det og brød sammen i gråd. Oren sagde, at han aldrig ville gøre et barn fortræd, og at han ikke ikke husker episodens detaljer, fordi han var ‘besvimende fuld’.

Cohen husker selv episoden, som om han sad og legede med en dværg i et mørkt rum, lyder det desuden i rapporten. Den samme forklaring har han givet i retten, hvilket du kan se i videoen herover.

- Jeg var på besøg hos en ven. Hun hedder Carolina. Hun bor i samme bygning. Vi drak en hel masse hjemme hos hende. Jeg gik udenfor for at ryge en cigaret. Jeg fik åbenbart et blackout. Jeg gik ind ad den forkerte dør, og derfor sigter I mig nu for indbrud, siger han blandt andet.

Pædofil brite skrev vejledning til misbrug af fattige børn
Pædofil brite skrev vejledning til misbrug af fattige børn

Cohen skal i retten igen på torsdag og senere i december, hvor han får en beskikket forsvarer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anfører Kjær støttede dopingdømt...
bt.dk
Trump aflyser møde med Nordkorea: Læs...
bt.dk
LTF-medlem udvises af Danmark
bt.dk
Lang kø: Flere biler impliceret i uheld
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx