Af - 01/01-14 16:13; Opdateret: 02/01-14 11:33

Er dit snapchat-nummer blevet hacket ?Er dit snapchat-nummer blevet hacket ?

Hackere har offentliggjort en database med 4,6 millioner amerikanske Snapchat-brugeres mobilnumre, brugernavne og lokationer.

storybild

(Billede: Polfoto)

En gruppe hackere har offentliggjort 4,6 millioner amerikanske Snapchat-brugeres mobilnumre, lokationer og brugernavne. Det gør de for at gøre opmærksom på hullerne i app'ens sikkerhed.

I databasen kan man dog ikke se de sidste to tal i telefonnumrene, fordi hackerne ikke vil have at oplysningerne bliver misbrugt.

10 gode grunde til at droppe Facebook i 2014
10 gode grunde til at droppe Facebook i 2014

Databasen blev offentliggjort en uge efter Snapchat havde lappet huller i app'ens sikkerhed og erklærede, at brugernes informationer ikke kunne blive hacket, det skriver The Daily Mail.

- Disse informationer blev anskaffet gennem den nyligt opdaterede Snapchat, og de bliver delt med offentligheden for at gøre opmærksom på det. Firmatet var for langsomme til at lappe hullet i sikkerheden og gjorde det først, da de vidste, det var for sent. Firmaer vi stoler på og giver vores informationer skal passe bedre på dem, skriver hackerne på deres hjemmeside.

23-årig: Nej tak til 16,6 milliarder kroner
23-årig: Nej tak til 16,6 milliarder kroner

Al data kan hentes på sitet SnapchatDB.

Snapchat et en billeddelingsapp, hvor brugere via deres mobiltelefoner kan dele fotos og videoer, såkaldte snaps, med deres venner. De kan også tegne eller skrive på dem, hvis de har lyst.

Snapsne kan kun ses indenfor en tidsramme på et til ti sekunder, som afsenderen bestemmer. Når tidsrammen er overskredet bliver billedet slettet fra modtagerens mobil og Snapchats servere.

Snapchats billeder og film forsvinder aldrig
Snapchats billeder og film forsvinder aldrig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
Kvinde død på stedet i trafikulykke
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx