Af Laurits Bak Lyck - 04/07-17 15:45

Anna frygter hackerangreb: Nu lægger hun selv nøgenbilleder fremAnna frygter hackerangreb: Nu lægger hun selv nøgenbilleder frem

'Det er utroligt ækelt at vide, at disse billeder måske er faldet i forkerte hænder.'

storybild

BTMX har været i kontakt med Anna Rasmussen og fået hendes tilladelse til at bruge disse billeder.

OBS: Længere nede i artiklen fremgår store billeder af en afklædt Anna Rasmussen. Billederne er sløret.

'I går skete noget, jeg har frygtet et godt stykke tid...'

Sådan indleder norske Anna Rasmussen et indlæg på sin blog, Mamma til Michelle, hvor hun deler et personligt mareridt.

Forleden blev hun nemlig opmærksom på, at nogen havde logget på hendes Snapchat-konto et sted i Storbritannien. Det satte med det samme tankerne igang

'Snapchat er decideret det værste sted, nogen kunne hacke mig, fordi jeg bruger Snapchat til at forevige alt mulig mærkeligt, men kun helt private ting. Ting, som er privat mellem mig og Jan (Anna Rasmussens kæreste, red.), private feriebilleder og ikke mindst der, jeg dokumenterer børnenes opvækst,' skriver den 21-årige blogger i et opslag.

Samme opslag er akkompagneret af tre billeder fra hendes Snapchat, hun nu vælger at lægge ud. På billederne er hun afklædt, men de mest private områder er pixelerede og utydelige.

'Det er utroligt ækelt at vide, at disse billeder måske er faldet i forkerte hænder. Jeg tror, at mange mener, at jeg har været dum, når jeg overhovedet har taget sådanne billeder. Men det er billeder taget i helt i private omgivelser, som i det mindste beviser, at jeg faktisk har et privatliv, i hvert fald indtil nu,' skriver hun.

BT har været i kontakt med Anna Rasmussen og fået hendes tilladelse til at bringe billederne hér. Hun vil nemlig gerne hjælpe andre kvinder, der uforskyldt kan komme til at stå i en lignende situation.

'Jeg har ingen problemer med at stå i dette, men jeg håber, at alle, som oplever, at billeder bliver delt, tager kontakt til slettmeg.no (en norsk organisation under Telia, der hjælper med at få slettet information fra nettet, red.). Så kan jeg måske bruge denne opmærksomhed til at hjælpe nogen, som sidder i en vanskelig situation,' skriver hun.

I Danmark er der politiet, der skal kontaktes, hvis man oplever, at private billeder ender i omløb på internettet. Politikredsen kan vælge at inddrage Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center (NC3) til at bringe efterforskningen videre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trump aflyser møde med Nordkorea
bt.dk
Profil afslører Ståles barske...
bt.dk
Brøndby-boss kommer med overraskende...
bt.dk
Flyttede 17 dage før samlever døde:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx