Af - 07/03-15 19:58

Mand blev mobbet på dansegulvet: Nu skal han feste med 2.000 kvinderMand blev mobbet på dansegulvet: Nu skal han feste med 2.000 kvinder

En overvægtig mand blev drillet for at folde sig ud på dansegulvet, nu skal han til fest med 2.000 piger, Pharrell og Moby.

storybild

Først blev han skammet på nettet, nu skal han danse med hende her.

Det er tale om en historie fra asken og til ilden, der nu har fået en mand til at blive inviteret til en kæmpe dansefest med 2.000 californiske piger og formentlig også indslag fra kendte navne som Pharrell og Moby.

Det skriver The Mirror.

Historien her rummer alt det værste og alt det bedste, man kan forvente af internettet. En mand fra Storbritannien blev nemlig offer på 'fatshaming,' da han havde vovet sig ud på et dansegulvet. Efter at være blevet grinet ud af nattelivet blev det endnu værre, da hans plageånder lagde billedet af den dansende mand ud på web-foraet 4chan.

- Fik øje på det her eksemplar, der prøvede at danse her den anden uge. Han stoppede, da han så os grine, skriver den anonyme bølle på nettet til sit uploadede billede af den nedtrykte mand.

Skæbnen ville det dog anderledes, end at historien om den dansende mand skulle ende i tårer. Derfor satte Twitter-brugeren @CassandraRules sig for at vende den kedelige oplevelse til noget positivt. Hun ville finde den dansende mand, og hun ville lave en særlig fest for ham.

Nedenfor kan man se et billede af Cassandra.

Hele Twitter ledte under hashtagget #FindDancingMan.


Heldigvis tog det ikke lang tid for det sociale medie at få identificeret den dansende mand, der i virkeligheden hedder Sean og er fra Storbritannien.Hitmageren Pharrell var den første, der meldte sig til at sørge for dansevenlige rytmer til den stort anlagte fest.


Bagefter meldte produceren Moby sig også under festfanerne for de mange danseglade festdeltagere.


Lige nu er den dansende Sean i Kiev, men han regner med at tage til Californien for at møde Cassandra og hendes mange danseglade veninder indenfor et par uger. Der er samtidig blevet startet en indsamling, der indtil videre har rejst over 161.000 kroner til en flybillet og de basale fornødenheder til den store dansefest.

De to kunstnere optræder umiddelbart gratis.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brand i lejlighed: Person var død, da...
bt.dk
John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Mads Langers skade forværret: 'Jeg...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx