Af - 18/09-13 12:27

Frygteligt fund kan løse 40 år gammelt mysteriumFrygteligt fund kan løse 40 år gammelt mysterium

Seks skeletter er fundet i biler, der har ligget i mere end 40 år på bunden af en flod.

Lokalmediet KFOR har lagt denne video ud, hvor man kan se de medtagne biler.

Fundet af to ældgamle, rustne biler på bunden af en flod kan vise sig at løse mysterier dateret helt tilbage til 1950'erne.

De to biler blev fundet i sidste uge ved Lake Foss, nær Elk City, hvor færdselspolitiet i Oklahoma testede nyt sonarudstyr.

Da man troede, at der var tale om biler, der havde været brugt ved kriminelle aktiviteter og senere kørt i vandet, ventede man indtil i går med at hive bilerne op, og der gik det op for ordensmagten, at der sad tre skeletter i hvert køretøj, en rusten 1969 Camaro og en Chevrolet, der kan dateres helt tilbage til 1950'erne.

LÆS OGSÅ: 500 år gammel barnemumie afslører dødsårsag

- De har været under vandet i 40 år. Det er noget forbandet rod, siger den lokale sheriff til KWEY Radio.

Indtil videre er kun det ene af de seks lig identificeret. I Camaroen befandt sig ifølge lokale medier 16-årige Jimmy Allen Williams, 18-årige Thomas Michael Rios og 18-årige Leah Gail Johnson. De tre forsvandt den 20. november, 1970, hvor de i Jimmys blå Camaro kørte til en amerikansk fodboldkamp. De vendte aldrig tilbage.

Sheriffen anerkender, at han også tror, at der er tale om de tre teenagere, men navnene hemmeligholdes, indtil man har en sikker identifikation på dem alle.

- Bilernes tilstand gør det svært at identificere noget som helst her på stedet, siger han.

Identiteten på de tre skeletter i den gamle Chevrolet er man mere usikker på, men de første gisninger lyder, at der kan være tale om en 69-årig mand, der sammen med to venner forsvandt i de sene 1950'ere eller tidlige 1960'ere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Schmeichel hylder Superliga-klub for...
bt.dk
Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx