Af - 09/10-16 16:01

Betjent onanerede i bil:  - Jeg prøvede bare at holde mig vågenBetjent onanerede i bil: - Jeg prøvede bare at holde mig vågen

En amerikansk politibetjent er blevet suspenderet, efter at flere kvinder meldte ham til selvsamme politi for at blotte sig og onanere.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet herover kan du se 20 eksempler på andre bilister, der nok også burde få taget deres kørekort.

En 49-årig kvinde kontaktede den 27. september politiet i den amerikanske by Bethlehem, Pennsylvania. Hun havde set en mand onanere i sin bil på en parkeringsplads med vinduerne nede.

Paradise-Caroline tester kæmpe dildo: 'Hold da op et bat'
Paradise-Caroline tester kæmpe dildo: 'Hold da op et bat'

En anden kvinde kontaktede politiet i sidste uge på vej hjem. Hun kom kørende , da hun endte ved siden af en blå bil, hvori en mand sad med sin penis fremme, mens han 'viftede den rundt', mens han rørte sig selv.

Gerningsmanden i begge episoder var den samme mand, 35-årige Glenn C. Woolard. Og han er politibetjent i samme by. Han havde lige fået fri, da anden episode skete og var derfor ikke i uniform eller i politibil.

Det skriver Philly.com.

Derfor er det fornuftigt at onanere for hurtigere at kunne falde i søvn
Derfor er det fornuftigt at onanere for hurtigere at kunne falde i søvn

Da politiet så troppede op på hans adresse for at forhøre ham om episoderne, var det dog ifølge Glenn Woolard ikke for den seksuelle nydelse eller for at blive set, at han gjorde det.

Han ville bare holde sig vågen på turen hjem, forklarede han.

Glenn C. Woolard, der ellers for nyligt var blevet rost for at løbe ind i et brændende hus for at redde liv, blev suspenderet og anklaget for to tilfælde af at blotte sig.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx