Af - 29/09-16 20:25

Sandra tog søn på fersk gerning: Han forgreb sig på min datterSandra tog søn på fersk gerning: Han forgreb sig på min datter

Ingen vælger at blive forælder til et barn, der forgriber sig på et andet. Men for visse af os bliver det sådan, lyder det fra en utrøstelig mor.

Bildstrecke im Grossformat »

Datteren var ikke engang fyldt 3 år, da det begyndte.

En svensk mor ‘Sandra’ fortæller nu om de seksuelle overgreb, hendes lille datter var udsat for fra sin egen storebror, der var 19 år, da moderens verden pludselig smuldrede omkring hende.

Den intetanende mor tog sønnen på fersk gerning, og siden har hun kæmpet for at få sit liv til at fungere igen. Hun fortæller i et interview med Aftonbladet, at det er vigtigt for hende at få fortalt sin historie, så andre forældre kan få øjnene op for, at det kan foregå i deres hjem, uden de er klar over det.

- Overgrebene skete gennem fire år, og jeg opdagede intet.

- Mange forældre tror måske, at de ville lægge mærke til det, men børn er mestre i at skjule og holde på hemmeligheder. Min datter viste aldrig tegn på, at noget var galt, siger hun.

Hun skulle bare tage et selfie - gjorde uhyggeligt fund på vennens telefon
Hun skulle bare tage et selfie - gjorde uhyggeligt fund på vennens telefon

Den skyldbetyngede kvinde, der blev skilt fra sin mand, da drengen var lille, er nu forladt af mange af sine venner og af sin familie efter, at den unge mand modtog sin dom. Han afsoner nu sin straf i den svenske retspsykiatri.

Kvinden fortæller, at hun aldrig vil tilgive sin søn, og hun har ikke set ham siden dommen faldt for to år siden. Alle billeder af ham i hjemmet er taget ned.

Unge er fængslet i fire uger for voldtægt i Skive
Unge er fængslet i fire uger for voldtægt i Skive

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniacki klar til ny Grand...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Haveredskab skyld i brand - i dag er...
bt.dk
Liverpool-stjerne blev scannet sent i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx