30/05-17 09:28

Prins William åbner op om sin mors død: Dette ærgrer han sig mest over, at hun aldrig oplevedePrins William åbner op om sin mors død: Dette ærgrer han sig mest over, at hun aldrig oplevede

Engelske Prins William åbner nu op for at tale om sin store sorg over at have mistet sin mor, Prinsesse Diana, der blev dræbt i en bilulykke i Paris for snart tyve år siden.

storybild

Den nu 34-årige prins fortæller åbenhjertigt i et interview med herremagasinet GQ Magazine, hvordan han har tacklet tabet af den populære prinsesse, hans elskede mor, mens han samtidig fortæller, hvad han særligt ærgrer sig over, at hun ikke nåede at opleve.

Sorgen har taget størstedelen af hans liv at bearbejde, fortæller han. Først nu har Hertugen af Cambridge, som hans royale titel lyder, fået dødsfaldet på tilpas afstand og fundet det indre overskud frem til at tale åbent omkring sin personlige tragedie.

For første gang offentligt: Prins Harry kysser med sin kendte skuespiller-kæreste
For første gang offentligt: Prins Harry kysser med sin kendte skuespiller-kæreste

- Det har taget mig næsten 20 år at komme her til. Jeg finder det stadig svært nu, fordi det var så brutalt på det tidspunkt. Og så er det ikke, som når andre mennesker sørger, fordi alle kender historien, alle kender hende, siger prinsen i interviewet og fortsætter:

- Jeg har det bedre nu, end jeg har haft i lang tid, så jeg kan tale mere åbent og ærligt om hende. Jeg kan også huske hende bedre og tale offentligt om det.

Prins William kræver 11 millioner efter topløse konefotos
Prins William kræver 11 millioner efter topløse konefotos

Prins William blev gift med Catherine Middleton i 2011, og det er særligt hans livs kærlighed og parrets to børn, der er genstand for Williams nuværende, største ærgrelser over, at hans mor ikke længere er i live.

- Jeg ville elske, hvis hun havde mødt Catherine og set børnene vokse op. Det gør mig trist, at hun ikke kommer til det, og at de aldrig vil lære hende at kende.

LÆS OGSÅ: William og Kate besøger pårørende efter London-angreb

LÆS OGSÅ: Her er den ting, du nok aldrig har lagt mærke til ved den britiske kronprins

LÆS OGSÅ: Britiske medier: Prins Harry dater denne kendte skuespiller

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drabsdømte Peter Madsens forsvarer:...
bt.dk
Afgørende OK-forhandlinger i gang: På...
bt.dk
Charles og mor fanget i sjælden...
bt.dk
Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx