Af - 11/12-15 13:03

LISTE: 11 fede Instagram-funktioner du sikkert ikke brugerLISTE: 11 fede Instagram-funktioner du sikkert ikke bruger

Administrer dine filtre, opdatér dit feed hurtigere og meget mere.

Bildstrecke im Grossformat »
I dag kan du vælge mellem 40 filtre på Instagram, men det er ikke alle, der er lige fede. Ved at bladre alle mulighederne igennem kommer du til sidst til 'Administrer' og her kan du til- og fravælge de filtre, der henholdsvis skal vises og gemmes. Vil du dele et billede med en ven, og føler du dig for fin til blot at tagge vedkommende i kommentarfeltet, kan du klikke på den lille pil under billedet. Så kommer den viste mulighed frem. Billedet vil blive sendt til vedkommendes Direct-mappe. Instagram vil gøre hvad som helst for, at du ikke benytter dig af andre fotoapps som for eksempel VSCOcam. Derfor lancerede de for nylig selv en række redigeringsmuligheder, og de er ikke helt dumme. Når du vil publicere et billede bliver du tilbudt også at poste det på Facebook og Instagram. Men går du ind i indstillinger og klikker på 'Indstillinger for deling' kan du tilvælge mange flere sociale medier. Selvom Instagram ikke er glad for, at du brugere andre services end deres, har de selv lanceret en række redigeringsapps. Herunder appen Layout, der sætter dine billeder ind i en collage. Når du poster en film, kan du også indstille en thumbnail. Smart! Går du ind i dine indstillinger, finder du en fane, der hedder 'Opslag, du synes godt om'. Her får du en fuld oversigt over alt, du nogensinde har liket. På din profil finder du fire forskellige funktioner lige over billedgallerierne - og to af dem kender du sikkert allerede. De to første er nemlig måden hvorpå du vil opleve galleriet (tre og tre eller en ad gangen), men de to næste for mange er uudforsket territorium. Logo tre er et fotokort over alle din geotaggede fotos og trykker du på det fjerde er alle de billeder, du er tagget på. Det er dødirriterende at have skrevet teksten til sit foto forkert, men det er der råd for. Ved at klikke på de tre prikker under billedet får du mulighed for at redigere din tekst. Du behøver ikke at klikke på alting for at navigere. Du kan sagtens slide mellem alle funktionerne. Her slider vi mellem billedgalleriet og kameraet. Du kan også slide mellem 'følger' og 'dig' under dine aktiviteter (notifikationer, red.). Tager det en krig at loade alle billederne i dit feed? Gå ind i indstillinger og 'brug af mobildata'. Denne er nemlig automatisk indstillet til 'brug færre data'.

Jeg instagrammer, derfor er jeg

Denne lette omskrivning af den kendte, filosofiske saying 'jeg tænker, derfor er jeg' passer på ni ud af ti unge mennesker i dagens Danmark.

Og Instagram er ikke en helt så simpel en tjeneste, som man skulle tro. Nej der er findes mange finurlige finter, som vi her deler med dig, så du kan blive en vaskeægte supergrammer.

H/T Mashable

TV: Hitter på Instagram - Ung kvinde hamrer hoved ned i forskelligt bagværk
TV: Hitter på Instagram - Ung kvinde hamrer hoved ned i forskelligt bagværk

Mød Skellie - Hun er en stjerne på Instagram
Mød Skellie - Hun er en stjerne på Instagram

Kylie Jenner har et kæmpe ar på benet - her viser hun det stolt frem
Kylie Jenner har et kæmpe ar på benet - her viser hun det stolt frem

Justin Bieber efterlyste skønhed: Nu har hun svaret tilbage
Justin Bieber efterlyste skønhed: Nu har hun svaret tilbage

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx