Af Jeppe Pedersen - 25/10-17 07:28; Opdateret: 25/10-17 07:45

Ny hjemmeside om seksualundervisning forarger: Lærer syvårige at give blowjobNy hjemmeside om seksualundervisning forarger: Lærer syvårige at give blowjob

Er folk for snerpede?

storybild

En ny hjemmeside med seksualvejledning har skabt røre i den belgiske region Flandern, da den lærer alt fra forskellige sexstillinger til blowjob-teknikker til børn helt ned til syv år.

Hjemmesiden, alleoverseks.be, er blevet anbefalet og figurerer på den flamske regions 'ungdoms guide', der bliver sendt ud til alle folkeskoler i regionen.

På den eksplicitte side, der også beskriver alt om sexsygdomme og prævention, er der billeder af stillinger som 'den dybe grotte', og oralsex-teknikker som 'V-fingeren' og 'twist and shout'.

Hjemmesiden er oprindeligt lavet til de 15-årige på skolerne, men er altså blevet anbefalet og vist til børn helt ned til syv år.

Det har skabt en flammende debat blandt forældrene i den flamske region.

Én af dem er Frederic Leire, der er far til to børn på syv og ni år. Han var i chok, da han så, hvor afslørende siden er.

»Det er jo perverst. Det er godt, at sådan en side findes, men jeg tror ikke, at små børn vil spørge ind til, hvor mange sexstillinger, der findes, og om man skal bruge stoffer for at nyde sex,« siger han ifølge metro.uk.

Paraply-organisationen, katolsk uddannelse, er også chokeret. De mener, at yngre børn skal lære mere om selve parforholdet end om sexteknikker. Og at det er forældrenes opgave at lære børn om sex.

Den flamske kultur- og ungdomsminister, Sven Gatz, er dog uenig og mener, at katolikkerne er snerpet.

»Jeg ynder at tale åbent om sex og al den tabu, der er omkring det. Og det synes jeg, at hjemmesiden hjælper med.«

Ejeren af hjemmesiden, Sensoa, forsvarer sig med, at hjemmesiden er beregnet til 15-årige, men at det også er den mest fyldestgørende hjemmeside, til hvis 10-11-årige er nysgerrige om sex.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk modehus med blodrøde tal: Har...
bt.dk
Åbenhjertig anklager om den brutale...
bt.dk
Efter Bayern-rygter: Her er Real...
bt.dk
Brutalt overfald i lejlighed:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx