02/03-16 09:29

Ted Cruz har fået forbedret sine odds hos bookmakerneTed Cruz har fået forbedret sine odds hos bookmakerne

Bookmakere har Trump som meget klar favorit og giver både Rubio og Cruz dårlige odds.

storybild

Bookmakerne vurderer, at Ted Cruz' chance for at blive Republikanernes præsidentkandidat, er forbedret efter hans sejr i Texas og Oklahoma. (Billede: AP/David J. Phillip)

En sejr til Ted Cruz i hans hjemstat, Texas, og i nabostaten Oklahoma har medført, at hans odds hos bookmakerne for at blive Republikanernes præsidentkandidat er forbedret. Men han ligger stadig langt efter Donald Trump.

På hjemmesiden PredictIt, som styres af Victoria Universitet i Wellington, New Zealand, er Texas-senatorens chancer for at blive nomineret til det amerikanske præsidentvalg 8. november steget til omkring 10 procent.

Cruz har vundet fire procentpoints i de seneste to døgn. Det er første gang, at han opnår 10 procent, siden hans store nederlag ved primærvalget i South Carolina 20. februar.

Trump slår hos bookmakerne både Cruz og senator Marco Rubio fra Florida meget stort.

PredictIt giver Trump en chance på 76 procent for at vinde, hvilket er fire procentpoints mindre end mandag.

Rubio vandt sin første sejr tirsdag ved et republikansk caucus (vælgermøde) i Minnesota. Hans odds er dog faldet med et procentpoint til 10 procent - de hidtil laveste for ham.

Antallet af væddemål på både Trump og Cruz steg til rekordhøjde tirsdag.

Andre onlinebookmakere giver også Trump den klart største chance for at blive nomineret. Ireland's PaddyPower har Trump som favorit med odds 1,14 mens Rubio er nummer to med odds 6, og Cruz ligger på odds 13.

Det svarer til, at en spiller, der sætter 100 dollar på Trump, vil kunne få omkring 114 dollar igen, hvis Trump bliver Republikanernes præsidentkandidat. Mens en spiller, der satser 100 dollar på Rubio og Cruz ville få henholdsvis 600 og 1300 dollar igen. Vel at mærke.

Nogle spillere har fokus på, at ingen kan udelukke, at ledere i det republikanske parti har en mulighed for at blokere for Trump ved partikonventet.

/ritzau/Reuters

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Officielt: Ny klub præsenterer Zlatan...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx