Af - 28/10-14 18:51

Mød Di: Hun er så heldig, at hun kan leve af detMød Di: Hun er så heldig, at hun kan leve af det

En engelsk kvinde har sagt sit job op for at deltage i konkurrencer på fuldtid.

'Super Lucky' Di Coke giver her sine 10 bedste tips til nye 'compere', der gerne vil i gang med at vinde. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Di Coke er konkurrencemenneske i ordets bogstaveligste forstand. På den 40-årige brites visitkort står der blot ‘Vinder’. Hun møder ikke ind nogen steder klokken otte, og hun får ingen lønseddel.

Det meste af hendes tid bruger hun på diverse konkurrencer på nettet, i magasiner og aviser. Og som visitkortet antyder, så vinder hun. Meget. Nok til at hun i april valgte at sige sit job op som grafisk designer for at vinde konkurrencer og administrere sin blog på fuld tid.

Arbejdstøj

Di i sit 'arbejdstøj'.

- Folk kom altid til mig for at få gode råd til at vinde konkurrencer, og min blog begyndte at blive rigtig populær. Så jeg tænkte bare, at jeg ville give det et skud. Og så sagde jeg mit job op, forklarer Di Coke til metroxpress. Vi fanger hende midt i en ferie med familien - en, hun har vundet, naturligvis.

Nej, du får ikke gratis flybillet for et 'follow'
Nej, du får ikke gratis flybillet for et 'follow'

‘Comping’, som briterne kalder det (fra det engelske ord for konkurrence), har været en hobby for Di Coke i 17 år. Hun har vundet præmier for mere end 2,5 millioner kroner, og når der mangler noget i huset, så går hun bare målrettet efter at vinde det.

- I øjeblikket går jeg specifikt efter at vinde et køkken. Så jeg holder øje med lokale køkkenfirmaer og checker på Facebook for at se, hvem der forærer dem væk for tiden, siger hun.

- Generelt vinder jeg de essentielle ting, man har brug for. Gavekort til supermarkeder, alle gaver til fødselsdage og jul, de ferier, vi tager på og alt det tøj, vi har på. Vaskemaskiner, ovne, køleskaber - you name it.

Sådan kommer du gratis på luksusrejse til Dubai eller London
Sådan kommer du gratis på luksusrejse til Dubai eller London

Brylluppet med hendes mand Rob blev primært finansieret med 70.000 kroner, hun vandt kontant. Der er ferier hvert år, og generelt ser Rob da heller ikke skævt til, at hans hustru er ‘professionel comper’.

- Han er faktisk meget støttende. Hvert år vinder jeg mindst to ferier. Jeg vinder masser af gavekort til supermarkeder, så vi aldrig rigtigt behøver at betale for ting, vi skal bruge. Og så forsøger jeg at gøre ham glad ved at vinde fodbold-præmier som billetter til hans yndlingshold Arsenal. Så han kan ikke ligefrem klage, griner hun.

Di Coke bruger et par timer hver dag på at finde konkurrencer, og hun vinder som regel to-tre præmier om ugen. Ikke alle er lige store - sidste uge var høsten en fugtighedscreme og noget nyt legetøj til parrets fire-årige søn.

- Men de bedste præmier er ikke nødvendigvis de dyreste. I år blev jeg 40, så jeg tænkte, jeg ville vinde billetter til Glastonbury Festival og tage min søn med for første gang. Det var også der, jeg fejrede min 18-års fødselsdag, så det var en speciel oplevelse for mig, fortæller Di Coke.

Heldig Lotto-spiller vinder 28,7 millioner: Er det dig?
Heldig Lotto-spiller vinder 28,7 millioner: Er det dig?

- Men bortset fra det er de største enkelte præmier en VW Beetle, tre ugers ferie i New Zealand med alt betalt og sådan noget, griner hun.

WV Beetle

Hun vil dog ikke anbefale andre at sige deres job op og forsøge sig med comping. Selv tjener hun også lidt penge ved siden af på reklamer på sin blog, og så er hun i gang med at skrive en bog med hendes 100 bedste tips og tricks. Men som en hobby kan hun kun anbefale, at andre springer ud i det.

- Der findes ikke en bedre hobby. Det kan være helt gratis, der er altid overraskelser og det er altid spændende. Og penge kan ikke købe oplevelser, hvor man møder kendte stjerner og får oplevelser, man ellers aldrig ville få, siger hun.

Oddset-spiller scorer halv million på vild kupon
Oddset-spiller scorer halv million på vild kupon

...Som årskort for hele familien til Legoland:

A photo posted by superluckydi (@superluckydi) on

...en tur på danske Noma:

Noma

...eller en tur til de Olympiske Lege i London tilbage i 2012:

OL

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Officielt: FCK præsenterer ny spiller
bt.dk
Mestrene spiller med musklerne:...
bt.dk
Drama på Amalienborg Slotsplads under...
bt.dk
Skuespillerinde skal skilles fra sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx