Af - 04/09-15 12:27

Læge advarer mod populære kosmetiske indgreb fornedenLæge advarer mod populære kosmetiske indgreb forneden

En britisk læge får flere og flere henvendelser om kosmetiske indgreb forneden - nu advarer hun mod dem.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ikke kun i ansigtet, vi vil se yngre og smukkere ud. Tidligere på året skrev metroxpress, at hver 10. dansker er utilfreds med sine kønsorganer - og seks procent har overvejet at få deres kønsorganer opereret.

Det er også noget den britiske læge Neetu Nirdosh mærker. Det skriver Dailymail. Lægen har på det seneste modtaget mange henvendelser omkring indgreb i eller omkring skeden, penisen og numsehullet.

Nu advarer hun mod at sprøjte botox eller restylane ind forneden. Indgrebene kan ifølge lægen omfatte risiko for lammelse, blødninger, hævelser eller tab af følelse under sex.

- For at sige det lige ud, kan det være at din vagina ser pænere bagefter, men det vil ikke være det værd, hvis den ikke 'virker' på lang sigt - og det er den risiko, du tager, siger den britiske læge til Dailymail.

Det er altid risikofyldt at få lavet kosmetiske indgreb ligegyldigt, hvor på kroppen det finder sted, men underlivet er altså særligt udsat.

- Der er ekstra stor risiko for komplikationer på grund af den enorme mængde nerver og blodkar, der er rundt om klitoris, skamlæber og urinrøret.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx