Af Webstud/AS - 26/11-15 16:31

TV: Glem den kedelige bryllupsvideo - dette par lod hunden filmeTV: Glem den kedelige bryllupsvideo - dette par lod hunden filme

De fleste ønsker sig et uforglemmeligt bryllup - det fik Marshall og Addie, da deres hund Ryder filmede den helt specielle dag.

Bildstrecke im Grossformat »

Se den særlige bryllupsvideo nederst i artiklen.

I anledning af Marshall og Addies bryllup fik parret en forrygende idé; nemlig at spænde et GoPro kamera på ryggen af deres hund, Ryder, og filme brylluppet fra en anderledes vinkel.

Det skulle vise sig at være en success. Den pelsede 'kameramand' filmede hele forløbet, fra forberedelserne til brylluppet til den efterfølgende fest, og det er der kommet en herlig film ud af - som nu er set næsten én million gange på YouTube.

Sådan reagerer din hund, hvis du prøver at ringe til den via FaceTime
Sådan reagerer din hund, hvis du prøver at ringe til den via FaceTime

Til selve brylluppet på Roan Mountain, Tennessee, løb Ryder rundt i sneen og filmede det nygifte par. Hunden var også med til bryllupsfesten i privaten - og her blev Ryder kærtegnet af børn såvel som voksne, som alle var glade for at Ryder gav en hjælpende pote til festlighederne.

Slutteligt ses en glad Addie kaste håndtegn med sin nye vielsesring - og en lille dreng vinker farvel til Ryder og bryllupsvideoen.

Se den anderledes bryllupsvideo her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Bendtners mange svar: Om VM-pladsen,...
bt.dk
Samuelsen ser ingen anledning til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx