Af - 24/04-15 19:34

Er han verdens bedste ven? Se hvem han inviterer med til gallaEr han verdens bedste ven? Se hvem han inviterer med til galla

Jacob havde ikke held med at få en pige med til galla, så da hans homoseksuelle ven Anthony manglede en date, valgte han at slå til.

I USA er gallafesten måske endnu større, end den er for gymnasieeleverne her i Danmark. Og derfor var det en nedtrygt Anthony Martinez, der i et desperat forsøg på at finde en partner at danse med, valgte at skrive en besked på Twitter.

'Jeg vil ikke date dig - jeg vil bare gerne have en fyr som partner til gallafesten. Jeg hjælper altid med at stå for festerne, så det vil være rart at blive inviteret med til en', lød beskeden på Twitter.


Det blev Anthony så også efterfølgende. Hans gode ven Jacob, der ikke selv havde fået drømmepigen med, så nemlig beskeden og tænkte, at han gerne ville hjælpe Anthony.

TV: Nikita Klæstrup læser lede beskeder højt - hør hendes GENIALE modsvar
TV: Nikita Klæstrup læser lede beskeder højt - hør hendes GENIALE modsvar

Derfor valgte den heteroseksuelle Jacob at invitere sin homoseksuelle ven ud, og det gjorde han med manér. Han lavede det banner, som man kan se i billedet øverst i artiklen, der lyder noget i stil med:

'Du er totalt homo, jeg er totalt hetero, men du er som en bror, så vil du være min date'.

Anthony sagde 'ja', og efterfølgende lagde han billedet på Twitter, hvor det er blevet 'foretrukket' over 7.500 gange. NewNowNext har snakket med de to drenge, der til dagligt går i high school i Las Vegas.

TV: Her redder de mand i kørestol fra den visse død
TV: Her redder de mand i kørestol fra den visse død

Her fortæller Anthony, at han skrev i første omgang skrev på Twitter, fordi han "som en hver anden teenager brokkede sig på det sociale medie." Og så troede han ellers, at det var det, indtil han mødte banneret på vej ned mod sit klasseværelse.

- Jeg så det her gigantiske banner, og jeg troede i første omgange, at det var rettet mod en anden - indtil jeg så, at der stod: 'du er totalt homo', lyder det fra Anthony.

Han har som regel haft svært ved at få en date med til skolefesterne, blandt andet fordi han er i elevrådet og bruger meget tid på at arrangere dem. Jacob syntes derfor, at Anthony fortjente en partner, og at han skulle have invitationen med stil.

- Ingen vidste omkring banneret undtagen mig og så Jamie og Mia, der lavede det. Så det var en kæmpe overraskelse for alle, og især for Anthony, fortæller Jacob.

TV: Blogger ændrer drastisk på sin krop for at vise hvor sindssyge vores kropsforestillinger er
TV: Blogger ændrer drastisk på sin krop for at vise hvor sindssyge vores kropsforestillinger er

Anthony har siden lagt billeder af banneret ud på diverse sociale medier, og han har også lave en videohilsen sammen med Jacob, som du kan se nederst.

http://anthonysexc.tumblr.com/post/117065559798/guess-who-got-asked-to-prom-by-a-straight-guy

TV: Rørende! 102-årig danserinde ser sig selv optræde for første gang
TV: Rørende! 102-årig danserinde ser sig selv optræde for første gang


LÆS OGSÅ: TV: Så simpelt er korttricket der chokerede Simon Cowell

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx