Af Sebastian Bjerring Jensen - 30/12-17 08:37

Far holdt datter indespærret i 22 år og fik otte børn med hende - men familien bebrejder datterenFar holdt datter indespærret i 22 år og fik otte børn med hende - men familien bebrejder datteren

Der er blevet afsagt dom i en makaber argentinsk sag, hvor en far har holdt sin datter indespærret i 22 år.

storybild

I fængslet har Domingo Bulacio fået tilnavnet 'El monstruo de Villa Balnearia', der på dansk betyder 'Villa Balnearia monsteret' (genrefoto). (Billede: IRIS)

Det skriver argentinske Todo Noticias

Domingo Bulacio blev arresteret i januar 2016, da hans datter fortalte en læge, at hun gennem 22 år var blevet voldtaget af sin far, og at hun havde født otte børn. Og nu er faderen så fundet skyldig.

Værre er det næsten, at resten af familien efterfølgende har vendt sig mod den misbrugte datter. Flere af familiemedlemmerne mener angiveligt, at datteren er direkte skyld i Domingo Bulacios anholdelse, hvilket har fået dem til at angribe datteren og flere af hendes børn.

Jeg frygter for mit liv og for mine børns liv, fordi jeg får trusler fra min fars familie, så jeg trækker anklagerne mod ham tilbage, udtalte hun, da faderen i januar 2016 blev anholdt ifølge The Independent.

Ikke desto mindre fandt den argentinske ret Domingo Bulacio skyldig og idømte ham 12 år og otte måneders fængsel for det årelange seksuelle misbrug.

I løbet af retssagen har Domingo Bulacio nægtet at udtale sig, og ifølge Metro fortrak han ikke en mine, da den lange fængselsdom blev oplæst. I fængslet har Domingo Bulacio fået tilnavnet 'El monstruo de Villa Balnearia', der på dansk betyder 'Villa Balnearia monsteret'.

 

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Camilla Framnes afslører: Jeg har...
bt.dk
'OK18 handler om noget HELT andet end...
bt.dk
Vej blev spærret i timevis efter...
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx