Af Jens Holmberg - 05/07-17 13:40; Opdateret: 05/07-17 14:30

Verdens dyreste fidget spinner er sat til salg – se det svimlende beløbVerdens dyreste fidget spinner er sat til salg – se det svimlende beløb

En russisk fidget spinner i guld er sat til salg, og prisen kan måske også få dit hoved til at spinne en smule.

storybild

Verdens dyreste fidget spinner (Billede: (Photo: CEN/Caviar))

Det luksuriøse legetøj er blevet lavet af det ligeså luksuriøse smykkefirma Caviar og har en pris på intet mindre end 13.000 pund – altså omkring 110.000 kr., skriver engelske Mirror.

Fidget spinneren – der er i ’limited edition’ – rammer snart Caviar-butikken, som allerede er kendt for sit sære udvalg af produkter.

Firmaet sælger bl.a. Vladimir Putin og Donald Trump-iPhones, og den nye fidget spinner er sat til at være den næste store ting fra Caviar og vil blive lavet af massivt guld.

Det lille, trekantede stykke legetøj ’Fidget Spinner’, som man kan snurre rundt i hånden, er i løbet af kort tid blevet en kæmpe dille blandt stort set alle unge mennesker i Danmark.

Prisen for det populære og efter sigende stressnedsættende stykke legetøj ligger på cirka 80 kroner. i Danmark, men det er altså lidt dyrere, hvis man skal have fat i den eksklusive russiske ’Caviar Spinner Full Gold’, der er fastsat til 999.000 RUB – 110.000 danske kr.

Det antages at være den dyreste af sin art i verden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vulkanudbrud på ferieø: Flod af lava...
bt.dk
Historisk kro brændt ned til grunden
bt.dk
Dyrere benzin på vej
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx