02/05-17 11:18

Sådan så Caroline ud, efter hun ikke villle lade sin ekskæreste se hendes mobilSådan så Caroline ud, efter hun ikke villle lade sin ekskæreste se hendes mobil

Hun har delt en række billeder af sig selv efter det voldsomme overfald, så hun kan advare andre kvinder mod at ende i samme situation.

Bildstrecke im Grossformat »

Du kan se hendes skader og heling i galleriet øverst

41-årige Caroline Way fra Storbritannien har delt en række billeder af sig selv, efter hun blev udsat for et voldsomt overfald af sin kæreste, da hun nægtede at lade ham se i hendes telefon.

Hendes kæreste slog hende flere gange i hovedet, og kvalte hende, indtil hun var ved at miste bevidstheden, hvilket endte med en brækket kæbe, en knust øjesokkel og problemer med synet.

Mariam flygtede fra vold og tvang: Fik tæv hvis telefonen var på under 60 procent
Mariam flygtede fra vold og tvang: Fik tæv hvis telefonen var på under 60 procent

Mens hun lå i sygesengen, kæmpede hun med de psykiske mén fra overfaldet, men en da fik hun en idé, der skulle hjælpe hende gennem.

- Jeg blev en selfie-dronning. Jeg begyndte at tage billeder af mit ansigt hver dag, så jeg kunne se, hvordan det udviklede sig og blev bedre. Det endte med at føles som terapi, siger Caroline Way til Mirror.

Hun havde været i et forhold med sin overfaldsmand, 39-årige Deke Orriss, men da hun besluttede sig for at gå fra ham, lod hun ham blive boende i parrets hus, mens han ledte efter et nyt sted at bo.

Skønhedsdronning forsvandt for 12 år siden: Nu er en skolekammerat  blevet dømt
Skønhedsdronning forsvandt for 12 år siden: Nu er en skolekammerat blevet dømt

Hun begyndte at date nye fyre, og det fik ham til at eksplodere af jalousi.

- En aften havde vi en diskussion om min telefon, som han ville checke. Jeg kom til at skubbe ham, og så gik han amok, siger hun.

Da hun efterfølgende delte billeder af sig selv efter overfaldet, fandt hun ud af, at hun ikke var den eneste kvinde, der havde været udsat for partnervold.

- Billederne var en måde at fortælle mig selv, at fordi jeg kunne se arrene blive mindre, ville jeg også hele psykisk. Og så fandt jeg ud af, at jeg kunne hjælpe andre kvinder. Jeg delte billederne på Facebook, og reaktionerne var overvældende, siger hun til Mirror.

Spice Girl med vild anklage mod eksmand: Tæv, tvang og sex med stuepigen
Spice Girl med vild anklage mod eksmand: Tæv, tvang og sex med stuepigen

Deke Orriss blev idømt 18 måneders fængsel for overfaldet.

Du kan se hendes skader og heling i galleriet øverst

Hvis du, eller en du kender, har været udsat for partnervold, kan du ringe døgnet rundt på 70203082 - en hotline der bliver drevet af Landsorganisation af Krisecentre.

LÆS OGSÅ: Stor forskel på fængslinger i seks politikredse

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Nyt forslag fra DF: Det er logik for...
bt.dk
Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx