Af Fie West Madsen - 09/04-18 11:00

Blev taget med kokain i tasken: Hendes forklaring er virkelig kreativ Blev taget med kokain i tasken: Hendes forklaring er virkelig kreativ

En 26-årig kvinde blev i marts anholdt i Fort Pierce, Florida, da det lokale politi fandt kokain og marihuana i hendes taske. Kvinden selv havde dog en noget spektakulær forklaring på, hvordan kokainen var havnet i hendes taske.

storybild

Arkivfoto.

Det skriver lokalmediet WPLG Local 10.

Kvinden var en af to passagerer i en bil, som politiet i Fort Pierce stoppede 21. marts, da betjentene lugtede marihuana fra bilen, fremgår det af politirapporten ifølge WPLG.

I en taske på den 26-årige kvindes skød fandt politiet både en pose med marihuana og en med kokain. Kvinden indrømmede ifølge politiet, at marihuanaen var hendes. Kokainen havde hun til gengæld en mere spektakulær forklaring på.

»Jeg ved ikke noget om noget kokain,« sagde kvinden ifølge politirapporten og tilføjede:

»Det er en meget blæsende dag. Det må være fløjet gennem vinduet og ned i min taske.«

Forklaringen hjalp dog ikke helt, og kvinden blev anholdt og sigtet for besiddelse af kokain. Hun blev senere løsladt mod kaution, skriver WPLG.

Nyheden om kvindens historie om den flyvende kokain har ramt flere amerikanske medier, og også på det sociale medie Instagram, har flere satire-profiler delt historien. Blandt andet her på profilen Beige Cardigan, der har 3,6 millioner følgere.

If you dont follow @JerryNews ur slippin.

Et opslag delt af Jessica Anteby (@beigecardigan) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Naboer stiktossede over nyt...
bt.dk
Esben Lunde åbner op for at indhegne...
bt.dk
Prince-læge indgår forlig i sag om...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx