Af - 02/07-16 19:39

Babysæl dør efter kvinde tager den med hjem i en plastikposeBabysæl dør efter kvinde tager den med hjem i en plastikpose

Hvad tænker folk dog på.

storybild

En babysæl måtte aflives, efter en kvinde havde fjernet den fra stranden i en plastikpose, fordi hun troede den var blevet forladt af sin familie.

Kvinden fandt sælen på en strand i byen Westport, der ligger i staten Washington, og efter at have fjernet den fra stranden og taget den hjem, kontaktede hun det lokale akavarium, Westport Aquarium, for at bede om hjælp, men da marinebiologerne kom frem, var det allerede for sent, og sælens liv stod ikke til at redde, skriver ABC.

7 grunde til ALDRIG at bade i søerne her til sommer
7 grunde til ALDRIG at bade i søerne her til sommer

- Normalt vil et dyr bide og kæmpe for at komme væk, hvis et menneske nærmer sig, men denne sælunge var for sløv, siger Marc Myrsell, der er leder af Westport Aquarium og tilføjer.

- At putte den i en pose og tage den med sig svarer til at samle en sovende baby op, siger han.

Medarbejderne forsøgte at redde sælen, men den var blevet så svag af at være væk fra sit habitat, at de ikke så anden udvej end at aflive den.

Episoden skete i maj måned, men den er først blevet kendt nu, fordi akvariet har oplevet flere lignedne hændelser, og de nu advarer folk om at gribe ind, fordi de har misforstået situationen.

Fandt katten i en blodpøl - nu får ekskæresten 20 dages fængsel
Fandt katten i en blodpøl - nu får ekskæresten 20 dages fængsel

- Der er omkring seks til ti sager om ulovlige opsamlinger af sæler om året i Oregon-Washington-området, men der har allerede været fire i år, siger Kristin Wilkinson fra National Oceanic and Atmospheric Administration.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx