Af - 22/07-15 10:07

TV: Han udfører det mest respektfulde frieri, du længe har setTV: Han udfører det mest respektfulde frieri, du længe har set

Nogle bruger alle deres kræfter på selve frieriet, men ikke Tyler Shelton. Han bruger i stedet kræfterne på forberedelserne. Og det er noget af det sødeste.

Tyler Shelton er lidt af et navn på YouTube med sine knap 80.000 følgere. På sin kanal TribeTyler dokumenterer Tyler hver eneste dag i sit liv, mens han er i sine 20'ere. Selvfølgelig også sit frieri til kæresten Haylee.

Hvor de fleste bruger alle deres kræfter på selve frieriet, vælger Tyler Shelton derimod at sætte alle sejl ind på forberedelserne op til.

GALLERI: Se de 11 værste frierier nogensinde
GALLERI: Se de 11 værste frierier nogensinde

Haylee og Tyler har været kærester i næsten syv år. Derfor er det naturligt for Tyler, at næste skridt er ægteskab.

Men Tyler har aldrig fået spurgt Haylees far om lov. Haylees far døde nemlig for et år siden. Derfor har Tyler valgt at spørge nogle andre, om han må fri til Haylee.

TV: Han har elsket hende, siden de var 10 år gamle - her frier han
TV: Han har elsket hende, siden de var 10 år gamle - her frier han

Uden Haylees viden, ringer Tyler op til Haylees bror, Haylees søster og han møder op hos Haylees anden bror for at spørge, om de vil sige god for, at Tyler frier til deres søster.

Og som om det ikke var nok, så skriver Tyler et brev til Haylees far, og forklarer hvorfor, han vil giftes med hans datter.

Heldigvis for os har Tyler filmet alle forberedelserne inden frieriet finder sted i Rom. Se den søde video øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: TV: Kvinde der overlevede brutalt kniv-overfald får det fineste frieri

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hareide afslører sin startopstilling:...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx