Af - 20/07-16 16:13; Opdateret: 20/07-16 18:40

Bombetrussel i Bruxelles viste sig at være falsk alarmBombetrussel i Bruxelles viste sig at være falsk alarm

Der var ingen fare på færde alligevel i Belgien her til eftermiddag - men politiet tager ingen chancer.

Det var falsk alarm, da politiet i Bruxelles i Belgien omringede en mistænkelig mand her til eftermiddag.

På trods af, at det var 30 grader i byen i dag, bar manden en lang vinterfrakke, hvorfra der stak ledninger ud, forlød det, og derfor blev politiet tilkaldt. Manden blev hurtigt omringet, og politiet havde deres pistoler rettet mod ham, mens sagen blev undersøgt.

Aktionen er nu overstået, og manden er tilsyneladende en studerende på et universitet i Bruxelles, hvor han studerer nuklear radioaktivitet, skriver BBC.

Men efter 32 mennesker blev dræbt ved en terroraktion netop i Bruxelles tidligere i år, tør politiet ikke tage nogle chancer.

- Vi fik et opkald om en, der opførte sig mistænkeligt. En med en stor vinterfrakke - hvilket er meget mistænkeligt i disse temperaturer. Og der kom også ledninger ud fra frakken, siger Christian De Coninck fra belgisk politi til belgisk tv.

Episoden varede hele eftermiddagen, og bomberyddere og Rullemarie var til stede. Nærliggende butikker og gader blev evakueret og afspærret.

På billedet herunder, som brugeren Jimmy Rushmore har delt på Twitter, kan man se den mand, der blev tilbageholdt. Det er ham, der står på knæ i øjerste venstre hjørne med hænderne bag om sit hoved.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx