09/04-17 15:49

Stephens billeder af sin datter i 'farlige situationer' får folk til at holde vejretStephens billeder af sin datter i 'farlige situationer' får folk til at holde vejret

- Enkelte kommentarer er negative i stil med, at jeg burde skydes.

storybild

Stephen Crowleys 18 måneder gamle datter, Hannah, oplevede fra livets start svær modgang, da hun blev diagnosticeret med de sjældne og livstruende sygdom HLH.

Sygdommen får immunforsvaret til at angribe kroppens vitale organer, og den eneste kur er en knoglemarvstransplantation, som der i Hannas tilfælde kun fandtes tre mulige donorer af på verdensplan.

Heldigvis meldte en anonym tysk kvinde sig, og derfor er Hannah i dag stadig live, selvom hun stadig tilbringer en hel del tid på hospitalet.

På grund af de lange perioder i isolation, har Stephen Crowley altid sørget for at tage en masse billeder af hende, når de var ude og opleve verden sammen. Men en dag kunne han ikke dy sig for at peppe nogle af billederne 'lidt' op.

I wonder how cold that water is 🤔

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on


- Jeg arbejder som designer, og så tænkte jeg, at det kunne være sjovt at gøre familien lidt bekymret ved at indsætte hende i nogle lidt farlige situationer. De fleste reaktioner har været positive, men indimellem er der nogle personer, der ikke forstår joken, og siger jeg burde skydes, siger Stephen Crowley til Independent.

Someone is a little unhappy about the Christmas decorations going away.

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on


Men selvom det startede som en joke, så håber Stephen Crowley, at billederne kan være med til at sætte fokus på sygdommen HLH, ligesom han gerne vil bruge dem til at opfordre flere til at tilmelde sig som donor.

https://www.instagram.com/p/BMggPT9ADXB/?taken-by=steecrowley

Hvis du gerne vil tilmelde dig som knoglemarvsdonor, kan du læse mere her.

Autumn walks

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Statsministeriet: Ingen ændringer i...
bt.dk
Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
Åbent brev: Landstræner var fuld...
bt.dk
Forurenet med mus: Nu tilbagekaldes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx