Af - 19/03-17 12:38

Britisk stjerne i sexskandale: Groft udnyttet af hackereBritisk stjerne i sexskandale: Groft udnyttet af hackere

Det seneste offer for udspekulerede hackeres ugerninger er den britiske wrestling-stjerne Paige, som har fået stjålet flere sexvideoer og billeder, som hurtigt er blevet spredt på de sociale medier.

storybild

Den 24-årige WWE-wrestler, som har vundet to Diva-mesterskaber, bekræfter, at hun har fået hacket sin mobiltelefon.

»Personlige og private billeder er blevet stjålet fra mig, og uheldigvis er de blevet delt i offentligheden uden min tilladelse,« skriver hun på Twitter.


Flere videoer er de seneste dage dukket op på forskellige obskure hjemmesider med Paige fanget i forskellige sexakter, ligesom der også florerer en række afklædte billeder af wrestleren på hjemmeside og på de sociale medier.

Det skriver The Sports Bible.

Paige, som hedder Saraya-Jade Bevis uden for wrestling-ringen, er det seneste offer i en bølge af kendte kvinder, som har fået deres mobiler eller computere hacket.

Paige er en populær skikkelse blandt wrestling-fans. Her poserer hun på en selfie på sin Instagram-konto, hvor hun har 3,7 millioner følgere:

Et opslag delt af Paige WWE (@realpaigewwe) den

Inden for den seneste uger er det gået ud over Harry Potter-stjernen Emma Watson, modellen Rose McGowan, skuespilleren Amanda Seyfried og andre.

Rygter på netsider som 4chan og Reddit går på, at de seneste ugers lækager af kendis-kvinders billeder er en opfølger på den store lækage i 2014, der blev kendt under navnet The Fappening.

Her blev mere end 500 ulovligt hackede billeder og videoer af kendte kvinder fra iCloud spredt på nettet. Superstjerner som Jennifer Lawrence, Kate Upton og Kirsten Dunst var blandt ofrene dengang.

Det blev en stor skandale, og FBI gik ind i sagen, og har fået tre amerikanere dømt med fængselsstraffe op til 18 måneder.

Nu er der altså flere indikatorer, der tyder på, at the Fappening version 2.0 er ved at skylle ind over internettet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx