Af - 05/05-15 12:36

FORSKNING:  Sjove mænd er bedre i sengenFORSKNING: Sjove mænd er bedre i sengen

Sjove mænd gør det rigtig godt i soveværelset, viser undersøgelse.

storybild

God humor er ofte meget vigtigt, når kvinder kigger efter den mand, de vil dele livet med. Og der er ingen grund til at tro, at det skulle ændre sig med disse nye forskningsresultater. Det fortæller psykolog og antropolog Gil Greengross på sin blog på Psychologytoday.

Kvinder, som har sjove mænd, oplever nemlig flere og bedre orgasmer i soveværelset. Det viser et nyt studie udført af en række forskere fra University at Albany, State University of New York.

Undersøgelsen bygger på 44 kvinders sexliv, som alle var i et forhold med en mand. Kvindernes vaginale orgasmer blev målt på antal og intensitet og holdt op i mod hendes partners udseende og personlighed.

Resultaterne viste, at de bedste indikatorer for antallet og intensiteten af orgasmer var, hvor tilfreds en kvinde er med sin partner, hvor meget hun var tiltrukket af ham, hans indkomst og hans selvtillid. Undersøgelsen viste også, at jo flere orgasmer en kvinde havde, jo stærkere var de.

Men altså også humor var en god indikator for, hvor tilfredse kvinderne var i sengen. Kvinderne angav, at sjove partnere var mere populære, mere intelligente, mere kreative og havde bedre lederegenskaber end mænd, der ikke har en stor sans for humor.

Kvinderne havde også mere sex med mænd, som de mente havde god humor. De følte også sikrere og mere engagerede i deres forhold.

Ifølge Gil Greengross er forklaring, at god humor går hånd i hånd med høj intellekt, og det har kvinder altid søgt i en mandlig partner.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Træn med Tanja: Interval- træning er IN
bt.dk
Ny 'ung mor' var vild partypige: Det...
bt.dk
Venner gennem 30 år: Eddie Skoller...
bt.dk
Barca-målmand: Neymars farvel var en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx