Af Webstud/TR - 11/08-17 21:01

33-årig advarer: Derfor skal du ikke have fødderne på instrumentbrættet33-årig advarer: Derfor skal du ikke have fødderne på instrumentbrættet

Det kan få forfærdelige konsekvenser.

storybild

Irske Gráinne Kealy kørte for 11 år siden galt med sin kæreste. Han slap med mindre skader, mens hun siden ulykken har været i store smerter og indlagt adskillige gange på grund af en umiddelbart ubetydelig detalje: Hun havde sine fødder på instrumentbrættet, da bilen kørte frontalt ind i en væg.

Det skriver JOE.ie.

Den dengang 22-årige Gráinne kommer nu med en opsang til de mange personer, der slapper af i bilen med benene trykket mod forruden.

- Ved at gøre det, var mine fødder placeret direkte oven på airbaggen. Da jeepen ramte mod muren, sprang airbaggene op, som de jo gør. Men fordi mine fødder var oven på min airbag, skubbede den faktisk mine fødder med knæene først ind i mit ansigt, fortæller den 33-årige irlænder.

Hendes uskyldige beslutning om at have fødderne oppe resulterede i, at hun smadrede sine knæ ind i ansigtet med 320 kilometer i timen.

Hun røg på hospitalet og fik konstateret så store skader i hjernen, at lægerne måtte fjerne den forreste del af hendes hjerne, som senere er blevet erstattet med en keramisk model.

- Jeg ser ofte passagerer med deres fødder på instrumentbrættet, og det knuser mit hjerte. Jeg håber, I vil viderebringe denne meddelsese og advarsel til alle, I kender, og forhåbentlig vil folk forstå, hvor farligt det er, lyder Gráinne Kealys bøn.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tør du se den? Ny horrorfilm har...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Superliga-direktør inden gyserkampe:...
bt.dk
Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx