Af - 03/08-14 22:34; Opdateret: 03/08-14 23:02

Barbara og Bob var gift i 63 år og døde den samme dagBarbara og Bob var gift i 63 år og døde den samme dag

Siden 1951 havde Barbara og Bob Pettis levet side om side. Og den dag Barbara døde, valgte Bob at følge sin hustru i graven.

- Jeg tror ikke på tilfældigheder, og jeg fortalte ikke far, at mor var død. Men jeg er sikker på, at han vidste det. Hvis man kendte dem, ville man ikke blive overrasket over, at far også besluttede sig for at checke ud.

Sådan siger Barbara og Bob Pettis ene søn Clay Pettis.

9-årig dreng gifter sig med 62-årig kvinde: Jeg elsker hende
9-årig dreng gifter sig med 62-årig kvinde: Jeg elsker hende

Over for NewsOK.com fortæller han indlevende om den evigt blomstrende kærlighed mellem sine forældre, der varede lige indtil den dag, de begge valgte at forlade livet på jorden. Den samme dag - med otte timers forskel.

Forelskede festivalgæster kysser sig gennem ventetiden på Roskilde
Forelskede festivalgæster kysser sig gennem ventetiden på Roskilde

Mor skriver rørende brev til homoseksuel søn
Mor skriver rørende brev til homoseksuel søn

Siden 1951 levede Bob og Barbara Pettis side om side som mand og kone i Holdenville, Oklahoma, USA. Ifølge sønnen Clay var det et 63 år langt ægteskab fyldt med kærlighed og uden de helt store kurrer på tråden. Noget, som han og hans to søskende nød godt af:

- Vi havde noget igennem vores barndom, som mange andre ikke har. Tanken om, at de ville gå fra hinanden, eksisterede ikke. Der var som om, der var en form for sikkerhed omkring dem, som gjorde, at den tanke aldrig fyldte noget i vores barndom, fortæller sønnen.

Det ordinære var humlen
Barbara og Bob arbejdede begge som skolelærere og var ifølge sønnen to ganske ordinære mennesker. Men lige netop det ordinære gjorde dem begge ekstraordinære.

Bro kollapset i Paris: Kærligheds-hængelåse vejede for meget
Bro kollapset i Paris: Kærligheds-hængelåse vejede for meget

- De levede begge to ganske ordinære liv, men jo mere du kiggede efter og observerede dem, jo mere gik det op for dig, at det ordinære rent faktisk var ganske ekstraordinært, fortæller Clay Pettis.

- De var ikke pladderromantisk forelskede, men i deres stemmer og i måden de kiggede på hinanden, kunne man se kærligheden. Det var i de helt små ting.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx