Af - 01/04-15 14:59

Politimand dømt for at dræbe mand fra kannibalistisk hjemmesidePolitimand dømt for at dræbe mand fra kannibalistisk hjemmeside

Den tyske morder blev fundet skyldig i at have slået en forretningsmand ihjel.

storybild

Detlev G. bliver her ført ind i retssalen i sommer. (Billede: Polfoto)

Otte år og seks måneder – så meget lyder straffen på til Detlev G. for at have dræbt en 59-årig polskfødt mand tilbage i november 2013.

Det kom retten i den østtyske by Dresden frem til onsdag, skriver The Guardian.

Retten frikendte dog Detlev G., hvis fulde ikke er oplyst af myndighederne, for ikke at have spist sit offer, som han havde mødt igennem en kannibalistisk hjemmeside.

Den bizarre mordsag tager sit udgangspunkt i, at offeret, der var en forretningsmand fra Hannover, havde et indædt ønske om at blive dræbt og spist

Og med internettets muligheder for at folk kan få udløst deres lyster, der kom morder og offer i kontakt med hinanden.

Den homoseksuelle morder Detlev G., som tidligere arbejdede hos politiet som håndskriftsekspert, fik herefter besøg af sit, som han lokkede over i sit gæstehus. Her trak han en kniv frem og skar halsen over på den 59-årige mand.

Efter mordet brugte han fire timer på at partere liget og sidenhen begrave det. Under retssagen har Detlev G. dog selv benægtet at have myrdet offeret og i stedet påstået, at offeret dræbte sig selv.

Men retten kom altså frem til modsatte forklaring og dømte ham skyldig.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx