Af - 12/07-14 18:20; Opdateret: 12/07-14 18:34

Restaurant smed 4-årig dreng ud for at bære forkert t-shirtRestaurant smed 4-årig dreng ud for at bære forkert t-shirt

En amerikansk restaurant bad en familie forlade stedet, fordi en 4-årig dreng ikke levede op til kravene om dress code.

storybild

Lewis Roberts var iført denne Turtles t-shirt, da han og resten af familien blev bedt om at forlade restauranten.

En amerikansk familie fra Atlanta blev fornylig bedt om at forlade en frokostrestaurant, fordi familiens 4-årige dreng ikke levede op til stedets krav om påklædning.

Drengen, Lewis Roberts, var iført en ærmeløs t-shirt med et Turtles-print, og det var nok til, at en ansat bad familien om at forlade stedet.

Familien forsøgte ifølge mediet Huffington Post at forklare, at der bare var tale om en 4-årig dreng, men heller ikke restaurantens manager accepterede den forklaring med den begrundelse, at stedets dress code for mænd gælder for alle gæster uanset alder.

Døende 4-årig dreng fik sit sidste ønske opfyldt til begravelsen
Døende 4-årig dreng fik sit sidste ønske opfyldt til begravelsen

- Hvis vi havde været det mindste i tvivl om, hvorvidt Lewis var forkert klædt på, så havde vi selvfølgelig fundet en anden restaurant, så vi havde undgået den ydmygelse, lyder det fra familien.

En talsmand fra restauranten "The Tavern at Phipps" har efterfølgende undskyldt episoden, efter historien er blevet offentlig kendt.

- Det var en pinlig misforståelse fra vores side. Det var en manager, som er under oplæring, der har misforstået vores politik vedrørende dress code. Vi undskylder og vil tage kontakt til familien, lyder det.

Lille pige med den smukkeste tanke: Derfor klipper 'Rapunzel' sit hår
Lille pige med den smukkeste tanke: Derfor klipper 'Rapunzel' sit hår

Restauranten er i sagen blevet kritiseret for at være dobbeltmoralsk, fordi stedets Facebook-side indeholder flere billeder af letpåklædte gæster i restauranten.

Her er nogle eksempler.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx