Af - 11/04-17 10:16

Derfor skal du gå ned på en kvinde, når hun har menstruationDerfor skal du gå ned på en kvinde, når hun har menstruation

Nogle er ligeglade, og nogle kan slet ikke forestille sig det.

Bildstrecke im Grossformat »
- Jeg giver kun oralsex, hvis jeg også selv gider. For det er helst noget, begge parter skal føle for, så jeg gør det ikke kun for pigens skyld. Det overrasker mig ikke, at flere mænd end piger finder det ophidsende at give oralsex. Det passer faktisk meget godt med, hvad jeg havde forventet. - Ud fra de samtaler, jeg har haft med mine venner og veninder, så lader det til, at pigerne gør det mest for drengens skyld, mens fyrene sjældent gør det alene for at tilfredsstille pigen. - Jeg dyrker oralsex med min partner. Både for min egen og for min partners skyld. Jeg synes godt, det kan være ophidsende at give oralsex, men det kommer også meget an på, hvilket humør jeg er i. - Det overrasker mig ikke, at det kun er 36 procent af kvinderne, som synes, det er ophidsende at give oralsex. - Jeg gør det både for min egen og min partners skyld. - Og nej, det overrasker mig ikke, at så mange mænd finder det ophidsende, men det er da trist, at der er så få kvinder, som kan lide at give oralsex. Det har måske noget at gøre med kvindernes selvopfattelse. Det er trist, hvis man kun giver oralsex for sin partners skyld. Det er noget, man bør gøre, hvis man også selv kan lide det. - Nogle gange giver jeg oralsex kun for min partners skyld, men det kan også være ophidsende for mig. Det er meget skiftende. Det sker nok bare lidt oftere, at jeg modtager oralsex, end jeg giver det. Det overrasker mig ikke, at færre kvinder finder det ophidsende at give oralsex. Måske kan det forklares ud fra, at der lidt er en forventning om, at kvinder skal give manden oralsex. Det putter et lidt større pres på nogle kvinder. - Jeg giver oralsex både for min partners skyld og min egen, men jeg havde troet, der var flere kvinder, som fandt det ophidsende at give oralsex. En del flere faktisk. - Det kan godt være ophidsende at give oralsex, men det kommer meget an på, hvilket humør jeg er i. Jeg må nok sige, at jeg mest gør det for kvindens skyld, når det så endelig er. Det kommer faktisk som et stort chok, at så få kvinder synes, det er ophidsende at give oralsex. Jeg troede godt, at kvinder kunne lide det. Min erfaring er, at de elsker det. Jeg har i hvert fald ikke hørt andet. - Personligt er det i høj grad lige så meget for min egen skyld, når jeg giver oralsex til min partner. Men jeg tror nu altid, at man bliver påvirket af sin partners reaktion på oralsex, så det er vel aldrig kun den ene, som får noget ud af det. - Det overrasker mig virkelig, at undersøgelsen viser, at så mange mænd synes, det er ophidsende at give kvinder oralsex, og så få kvinder kan lide at give oralsex. Jeg troede, det ville være omvendt for mænd og kvinder.

I galleriet øverst: Danskernes mening om oralsex i al almindelighed.

At dyrke en omgang lagengymnastik mens kvinden har sin menstruation, er helt sikkert noget, der deler vandene. Og som man sjældent snakker vildt højt om.

Men sådan skal det ikke være, mener engelske Metros livstilsskribent Ellen Scott. Hun anerkender, at der ligger et tabu omkring det at have sex, når der er besøg fra Rødby (indsæt selv flere ordspil om menstruation). Men det, mener hun, er forkert, for påstanden lyder nemlig, at der absolut intet er i vejen med menstruation. Og for den sags skyld bør oralsex på ingen måde være udelukket heller, hvilket hun begrunder med flere årsager.

Når kvinder menstruerer, er det bare den vanlige, vaginale udledning, der er blevet blandet med blod. Og da kvinder i gennemsnit bløder 30-40 milliliter den ene gang om måneden, så skal man være mere en almindeligt uheldigt, før det for alvor kan genere.

Hvis man er meget bekymret for en ekstra rød tunge, kan man holde sig til kvindens klitoris. Og skulle man fortsat være bekymret, så er der intet i vejen for, at kvinden kan bruge en tampon samtidig - så man er på den helt sikre side.

Derudover er kvinder også ekstra tændt under deres menstruation, skriver Ellen Scott.

'At modtage oralsex under din menstruation udnytter al den menstruationsliderlighed og tvivl, du har haft, om det nu er okay. Og det er hot. Virkelig hot,' skriver Ellen Scott i indlægget.

Til sidst kan man sige, at det også handler om at gøre sin partner glad. Hvis kvinden får en orgasme, kan det være med til at modvirke kramper og smerter og højne humøret hos kvinden. Og så kan det angiveligt også få menstruationen til at forløbe hurtigere, da en orgasme skaber sammentrækninger i livmoderen, hvilket får blodet til at udskille sig hurtigere.

LÆS OGSÅ: Tre sikre trin: Sådan giver du kvinder orgasmer

LÆS OGSÅ: 2 af 3 kvinder siger 'NEJ' til oralsex: Sådan får I det til at fungere

LÆS OGSÅ: Disse kønssygdomme smitter ved oralsex

LÆS OGSÅ: Model efter 400 blowjob på tre uger: - Har lidt ømme kæber

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

70-årige Erik raser over grådige...
bt.dk
Michael står frem: Jeg sov i Madsens...
bt.dk
Bollywoods første kvindelige...
bt.dk
Absurd målfest i Brøndby: BT uddeler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx