Af - 12/06-16 22:01

LISTE: 5 heldige personer, der snød døden med et hårs breddeLISTE: 5 heldige personer, der snød døden med et hårs bredde

The Richest har samlet en liste over de mest umulige situationer man kan overleve.

Bildstrecke im Grossformat »
Bygningsarbejderen Isidro Mejia arbejdede på et tag, da han faldt ned på sin kollega, der uheldigvis holdt en sømpistol i hånden. Isidro fik boret tre søm gennem sin hjerne, et i sin rygsøjle og et i ansigtet. Lægerne der skulle fjerne sømmene havde aldrig set lignende tilfælde, og havde derfor ingen korrekt procedure at følge, men Isidro overlevede det voldsomme indgreb. I dag bruges dette røntgenbillede af Isidros kranie til oplæring af nye læger. Virkeligheden kan overgå fantasien. 37-årige Bill Morgan var en australsk arbejder, der boede i sin campingvogn, indtil han var involveret i et biluheld der næsten slog ham ihjel. Han blev fejlmedicineret, hvilket resulterede i et hjertestop, der fulgte til hans død i 14 minutter. Morgan lå to uger i koma, og kort efter han vågnede besluttede han sig for at fri til sin kæreste. Hun sagde ja, og parret fejrede deres forlovelse med et skrabelod, der skulle vise sig at være vinderloddet. Bill vandt en spritny bil, og medierne gik amok over manden som snød døden og vandt i lotteriet. Under dækningen af den vilde historie blev Bill instrueret i at købe endnu et skrabelod. Loddet var også en vinder, og den australske arbejder vandt 1.65 millioner kroner for rullende kameraer. Wow. En mand mistede kontrol over sin lastbil i den kinesiske by Qingdao. Lasten, en stor container, faldt af og landede på en mindre bil med en mand og en kvinde i. Da hjælpen kom frem blev det hurtigt udelukket at nogen kunne overleve, da bilen var helt flad. Men med omkring en halv meters åbning kunne den kvindelige fører forlade bilen uden en skramme, mens hendes mand måtte en tur forbi hospitalet, men også han overlevede. Et uheld kommer sjældent alene, og det er Pierre Cota et levende bevis på. I januar 1992 bookede Pierre et fly til et møde i Strasbourg. På vej til lufthavnen totaltskadede han sin bil, og missede sit oprindelige fly. Han blev ombooket til Air Inter Flight 148, der skulle vise sig at styrte ned i Vogeserne i Frankrig. Ombord var 96 personer, og Pierre var blandt de ni overlevende - og så nåede han endda sit møde. Den 22-årige serber Vesna Vulovic var stewardesse på et tjekkoslovakisk fly, tilbage i 1972. Vesna skulle egentlig havde været ombord på et andet fly, men grundet navneforvirring var hun ombord på JAT Flight 367. Mens flyet var over den tjekkiske by Srbská Kamenice, eksploderede en bombe i flyets bagagerum. Flyet blev tilintetgjort af terrorister, og Vesna faldt i flere minutter fra 10 kilometers højde, før hun ramte jorden, frakturerede sit kranie, brækkede begge ben og tre ryghvirvler, og endte med at ligge 27 dage i koma. I dag kan Vesna gå, og flyver stadig i ny og næ. Desuden kan hun bryste sig af den officielle Guiness World Records-titel for verdens længste frie fald - og den uofficielle titel for 'verdens heldigste kvinde'.

Nogle gange kan man overleve en dans med døden.

Det er folk som Vesna, som overlevede et fald på ti kilometer, et levende bevis på. The Richest har lavet en liste over de vildeste situationer - læs de fem heldigste øverst i galleriet.

Mange personer meldes såret af skud i natklub i Florida
Mange personer meldes såret af skud i natklub i Florida

Det er ikke kun ukendte personer, der bliver verdenskendte på deres vanvittige overlevelseshistorier. Flere berømtheder har snydt døden, for eksempel skaberen af tegneserien Family Guy, Seth MacFarlane.

14-årige Axel traf en beslutning, der reddede fem menneskers liv
14-årige Axel traf en beslutning, der reddede fem menneskers liv

Seth var booket på American Flight 11, der med 92 passagerer ombord endte sine dage i World Trade Centers nordlige tårn den 11. september 2001.

MacFarlanes manager havde fejlinformeret ham om afgangstiderne, og kombineret med dundrende tømmermænd missede filminstruktøren flyet.

Amerikansk 'The Voice'-stjerne skuddræbt efter koncert
Amerikansk 'The Voice'-stjerne skuddræbt efter koncert

Også den amerikanske skuespiller Mark Wahlberg skulle oprindeligt være ombord på Flight 11. Han ændrede dog sine planer i sidste øjeblik, og tog til filmfestival i Canada i stedet.

Nedenfor kan du se en række situationer af folk, der slipper usandsynlig heldigt fra situationer, der kunne endt grimt.

LÆS OGSÅ: 14.000 tog afsked med Muhammad Ali i muslimsk ceremoni

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx