Af - 24/10-16 06:29

Her bliver 86-årig gift i fantastisk smuk kjole af eget designHer bliver 86-årig gift i fantastisk smuk kjole af eget design

Alder er bare et tal, skriver barnebarn til billede af nygift bedstemor.

Bildstrecke im Grossformat »

"Dette er min smukke bedstemor, Millie Taylor-Morrison, som blev gift i weekenden i en alder af 86."

Sådan indledes en opdatering, der er gået godt gammeldags viralt efter en deling på siden Love What Matters. Og det er ikke så underligt, når man ser billederne og læser mere om den livsbekræftende historie.

"Min bedstemor havde nået at være gift med min bedstefar i 41 år, da han døde. Hun fandt kærligheden igen næsten 25 år senere, og vores familie kunne ikke være mere glad på hendes vegne."

"Dette er det endegyldige bevis på, at alder bare er et tal, og at alle kan finde kærligheden igen," skriver barnebarnet Khadija Elkharbibi.

Millie, der netop er fyldt 86, blev gift med Harold Morrison, der er 85 år gammel. De to har faktisk kendt hinanden i over seks årtier - og Harold var endda gæst ved Millies første bryllup for mange år siden.

De seneste år har Millie hjulpet Harold, efter han blev syg. Eksempelvis kørte hun ham i kirke hver søndag og flyttede ind for at tage sig af ham. Da Harold fik det bedre, besluttede de sig for at blive gift.

- Jeg kan ikke beskrive det med ord. Jeg føler mig så velsignet, har Millie udtalt til Daily Mail.

Den smukke farverige brudekjole har den 86-årige selv designet, fortæller hendes barnebarn Khadija Elkharbibi:

- Bedste tog hul på processen i juli måned med en klar idé om, hvordan hun forestillede sig, hun skulle se ud, siger hun.

Hun fik en bekendt til at tegne kjolen ud fra hendes beskrivelse, og den skitse blev så overleveret til en designer, som skabte det lilla skrud.

Millie var model i 40'erne og 50'erne. Her har hun delt nogle billeder fra den tid.

LÆS OGSÅ: Dette fantastiske billede går verden rundt: Hunden udfører et mirakel

LÆS OGSÅ: Danske Filip efterlyser sin store kærlighed: Kender du denne kvinde?

LÆS OGSÅ: TV: Overrasker syg kone med fantastisk sang - hendes reaktion går lige i hjertet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx