Af Fie West Madsen - 22/12-17 19:45

Kvinde deltog i nisseleg på nettet: Fik et chok, da hun opdagede, hvem nissen varKvinde deltog i nisseleg på nettet: Fik et chok, da hun opdagede, hvem nissen var

Nisseleg er lidt sjovere, når det er verdens rigeste mand, man får gaver af.

Bill Gates drikker vand lavet af menneskelort

I videoen herover: Bill Gates drikker vand udvundet fra afføring.

Microsoft-stifter og mangemilliardæren Bill Gates er kendt for at donere store summer til velgørenhed, og hvert år deltager han også i internetforummet Reddits tradition 'secret santa' (nisseven red.), hvor Reddit-brugere giver til fremmede, de ikke kender.

Bill Gates er verdens rigeste menneske, og derfor er han af gode grunde også en nisseven, de fleste nok godt kunne tænke sig at få.

I år var den heldige modtager af Bill Gates' gaver Reddit-brugeren, amerikanske VietteLLC, som nu har delt billeder af sig selv med den prangende gavehøst, hun har modtaget fra sin nisse - Bill Gates.

Det skriver flere medier, heriblandt Mashable.

Som enhver anden rigtig god nisseven, havde Microsoft-milliardæren naturligvis gjort sit hjemmearbejde, og han havde derfor fundet ud af, at Viette blandt andet er vild med katte og Dr. Who.

Derfor havde han blandt andet doneret penge til tre af Viettes favorit-kattehjem, sendt hende forskellige Dr. Who ting - og en kæmpestor udgave af den kendte kattefigur Pusheen. Som prikken over i'et havde Bill Gates naturligvis og inkluderet et foto af sig selv foran et juletræ sammen med Pusheen-figuren.

På billedet: Verdens rigeste mand.

I sit indlæg på Reddit forklarer Viette, at hun først blev helt hysterisk glad over gaverne men slet ikke opfangede, at det egentlig var Bill Gates, der var hendes nisseven.

'Jeg laver ikke grin med jer, jeg skreg som en lille pige, og jeg var helt i himlen og elskede med det samme min nisseven for evigt. Vedkommende kendte TYDELIGVIS min sjæl,' skriver Viette og fortsætter:

'Som Pusheen kom fri af sin æske, samlede jeg et brev op og syntes, det var SUPER mærkeligt, at nogen var så besat af Bill Gates, at man ville sende et foto af ham. Så opdagede jeg fragmenter af brevet på en gang, 'en donation er lavet', 'Bill Gates' og mine kattes navne. Det slog klik, og jeg brød ud i et højt grin, mens jeg græd samtidig. Jeg var en kliché,' skriver Viette og fortæller, at hun læste brevet igen og igen omkring 39.043 gange.

Viette slutter sit opslag med en opfordring til sin nisseven, Bill Gates.

'Jeg elsker dig Bill Gates. Håber at høre fra dig igen næste år? Du har min adresse.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han hedder James - og er et godt bud...
bt.dk
Særligt én type kvinder får aborter...
bt.dk
Chelsea Clinton og Ivanka Trump var...
bt.dk
Medie: Sådan var Aviciis sidste dage...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx