Af Jeppe Pedersen - 29/04-18 08:25

Kate og William viste royal baby frem: Nu har flere bidt mærke i den uhyggelige detaljeKate og William viste royal baby frem: Nu har flere bidt mærke i den uhyggelige detalje

Lagde du mærke til detaljen?

Det britiske royale par prins William og hertuginde Kate Middleton viste mandag deres nyfødte søn, Louis Arthur Charles, frem til resten af verden. Mens de fleste måbede af begejstring og glæde over den lille ny, var der straks andre, som lagde mærke til en uhyggelig detalje.

Kate Middletons røde kjole med en hvid blomstrede krave gav nemlig flere stærke associationer til den kvindelige hovedperson Rosemary Woodhouse fra den legendariske gyserfilm fra 1968, 'Rosemary's Baby'.

På det sociale medie Twitter lagde flere billeder op af sammenligningen mellem den britiske hertuginde og den uhyggelige mor, der føder et djævlebarn.

'Kate Middleton i samme kjole som Rosemary fra 'Rosemary's Baby' er slet ikke ubehageligt,' skriver brugeren Chris Woodson, der har fået over 1.000 likes og 500 kommentarer.

Kan man ikke huske, hvor uhyggelig 'Rosemary's Baby' var, kan man lige se traileren øverst i artiklen. Ellers opsummerer Twitter-brugeren Peng Hui Lee, hvad der skete med Rosemary i filmen fra 1968.

(spoiler advarsel)

'Hovedpersonen i 'Rosemary's Baby', Rosemary Woodhouse, bliver bedøvet af en gruppe hekse, voldtaget af djævelen og tvunget til at føde hans barn. Den royale stylist er en stunt-dronning,' skriver han.

Det britiske royalpar Prins William og Kate Middleton med deres nyfødte søn, som er parrets tredje. Her ved St. Mary's Hospital i London. Sønnen skal hedde Louis Arthur Charles. (Billede: ISABEL INFANTES)

Den såkaldte faux pas var tydeligvis en fejl, da Kate Middleton har udtalt, at kjolen var en gestus til hendes afdøde svigermor, prinsesse Diana. I 1984 trådte den afdøde prinsesse ud på de samme trapper ude foran St. Mary's Hospital i London med en rød og hvid kjole, da hun med prins Charles havde født prins Harry.

I 1984 viste prins Charles og prinsesse Diana deres nyfødte prins Harry frem. (Billede: -)

Næste gang royalister kan få lov at se og dømme Kate Middletons tøjvalg, bliver til prins Harry og Meghan Markles bryllup 19. maj.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Offentligheden havde ingen adgang:...
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx