Af Webstud/JP - 03/02-18 18:02

Tinder-match koster mand dyrt: Mistede bil, hus og mange pengeTinder-match koster mand dyrt: Mistede bil, hus og mange penge

Hustruen havde luret ham.

storybild

Et Tinder-match endte med at koste en norsk mand kæresten, huset, bilen og en masse penge. (Billede: IRIS )

En norsk mand har mistet både hus og bil, efter han gentagne gange var sin kæreste utro med et Tinder-match. En Tinder-affære ender med at koste en 30-årig norsk mand meget dyrt.

Det skriver NRK.

I 2014 købte den norske mand et hus og en bil sammen med sin kæreste, der var gravid med parrets første barn. Senere på året hentede manden dating-appen Tinder, hvor han matchede en kvinde, som han indledte en affære med.

Kæresten opdage senere mandens affære, men valgte at give forholdet en chance til - på én betingelse: Han skulle skrive under på, at han aldrig ville være utro igen.

LÆS OGSÅ: Superstjerne forarger med kys: 'Det er rystende'

Efter at have rådført sig med sin far, der er dommer og jurist, fik kæresten lavet kontrakt, der tvang manden til at afstå sin del af parrets fælles hus og bil, hvis han var utro igen. Han underskrev.

Manden blev igen fanget i utroskab, da kæresten fandt en frække beskeder fra tinder-matchet, som han tidligere havde haft en affære med.

Fælden klappede, og manden blev sagsøgt for brud på kontrakten. Han nægtede at betale og hævdede, at han ikke havde været utro, siden kontrakten blev indgået.

Han blev dømt i retten til at overlade både hus og bil til kæresten, samtidig med at han blev pålagt at betale sagsomkostningerne på omkring 400.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Her er de ONDESTE fuckboi-beskeder på Tinder

LÆS OGSÅ: LISTE: Disse 6 typer mænd er mest utro

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DRs 'chefredaktion' er vokset fra 15...
bt.dk
Wow: Her er Danmarks dyreste...
bt.dk
Kvinde blev fundet liggende på...
bt.dk
Superstjerne vender hjem med flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx