Af - 30/09-15 20:35

Afsløret af hofteben i malerspand: Søskendepar dræbte og spiste forældreneAfsløret af hofteben i malerspand: Søskendepar dræbte og spiste forældrene

En bizar sag om forældredrab har ramt Argentina, hvor sønnen erkender, at han har dræbt, spist og fodret hundene med forældrenes lig.

storybild

De to søskende Karen Klein og Leandro Acosta er angiveligt kærester. De erkender mordene. (Billede: Facebook/privat)

En stedbror og søster har erkendt, at de myrdede deres forældre, parterede ligene og fodrede familiens seks hunde med menneskeresterne.

25-årige Leandro Acosta og Karen Klein, 22, der også angiveligt er i et forhold med hinanden, skød og dræbte angiveligt deres forældre, fordi forældrene slog deres mindre søskende.

De grusomme mord blev opdaget, da politiet fandt dele af Acostas mors bækken i en malerspand i hjemmet i Pilar, Argentina.

Det skriver Daily Mail.

Søn parterede forældre og tilberedte dem i mikroovnen
Søn parterede forældre og tilberedte dem i mikroovnen

Ifølge anklagen skulle Leandro Acosta, udover at have erkendt mordene, også have erkendt, at han spiste en luns af hans stedfars krop, inden familiens seks hunde fik lov at overtage.

Karen Klein har forklaret, at de slog forældrene ihjel, imens deres 11-årige tvillingesøskende var i skole. Hun hævder, at Acosta skød hendes far, imens han sov, og skød moderen da hun kom løbende. Derefter skulle de ifølge myndighederne have skåret ligene op og brændt de dele, som ikke blev givet til husdyrene.

- Han har det ikke skidt med, hvad der er sket, og faktisk udtrykker han lettelse over, at byrden fra hans barndom er væk, siger Acostas forsvarsadvokat Monica Chirivin.

- Han fortalte mig, at han spiste dele af liget. For ham var det næsten en nydelse, fortsætter hun.

Det var en slægtning, der alarmerede politiet, da han ikke måtte komme ind i familiens hus. Da politiet ankom fandt de både bækken og rester af en ryghvirvel i en malerspand.

Slagter gemte parteret bror i fryseren
Slagter gemte parteret bror i fryseren

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx