Af - 16/07-14 13:53; Opdateret: 16/07-14 14:11

Mobbet til selvmord: Onani-video delt med hele skolenMobbet til selvmord: Onani-video delt med hele skolen

En amerikansk teenager blev mobbet så groft, at han til sidst tog sit eget liv.

storybild

Matthew begik selvmord, efter en video af ham blev delt på nettet. Familien har selv ville dele historien med medierne.

En familie i San Diego, USA, har sendt et erstatningskrav til deres afdøde søns skole. Erstatningskravet lyder på 1 million dollars (5,5 milloner kroner), efter sønnen begik selvmord, da han blev mobbet på baggrund af en video, som angiveligt skulle vise drengen masturbere på et af skolens toiletter.

14-årige Matthew Burdette tog i november sit eget liv, efter en video af ham blev delt på sociale medier og førte til en ekstrem grad af mobning.

15-årig pige begik selvmord efter Brasilien-nederlag
15-årig pige begik selvmord efter Brasilien-nederlag

Drengen, som dyrkede vandpolo og brydning på skolens hold, blev ifølge forældrene smidt ud af klassen den 15. november, men fik ikke at vide hvor han skulle gå hen.

Han endte på et af skolens toiletter, hvor en anden elev efter sigende har smugkigget over toiletbåsen og optaget en video, hvor den 14-årige angiveligt skulle have masturberet.

Eleven skulle så have delt videoen på flere sociale medier blandt andet SnapChat og Vine. Her blev den hurtigt 'populær' blandt skolens elever og i hele skoledistriktet. Og med videoen fulgte en periode med massiv mobning af den 14-årige.

- Fra det øjeblik hvor videoen blev lagt op, blev Matthew nådesløst mobbet, chikaneret og drillet af elever, som havde set videoen. Det fortsatte i to uger, lyder det i erstatningskravet.

Julia Roberts' søster angriber familien i selvmordsbrev
Julia Roberts' søster angriber familien i selvmordsbrev

Mobningen stoppede den 29. november, hvor Matthew tog sit eget liv på en familieferie.

Forældrene, Timothy and Barbara Burdette, mener ifølge KGTV-TV, at flere ansatte på skolen kendte til den grove mobning uden at skride ind.

Politiet: Drabssigtet har hængt sig selv
Politiet: Drabssigtet har hængt sig selv

Skolen har afvist at kende til videoen og mobningen. Det skriver LA Times.

- På San Diego Unified er vores elevers sikkerhed og trivsel en topprioritet. Distriktet må også overholde de love og bestemmelser om privatlivets fred og fortrolighed i relation til elever, familier og igangværende undersøgelser. Af den grund kan vi heller ikke komme med flere detaljer okring Matthew Burdettes død. Vores hjerter og tanker går fortsat til hans familie og elskede, skriver skolen i en pressemeddelelse.

Mobbere opfordrede hende til selvmord: Nu bekæmper hun dem som skønhedsdronning
Mobbere opfordrede hende til selvmord: Nu bekæmper hun dem som skønhedsdronning

Matthew, som tidligere var en meget glad dreng fyldt med livsglæde, efterlod ifølge familien et selvmordsbrev, hvor han skrev:

- Jeg kan ikke skolen mere. Jeg har ingen venner. Jeg vil ikke slå mig selv ihjel, men jeg har ingen venner, fortæller Matthews tante Laura Mechak til KGTV-TV.

Familien har selv ønsket at dele historien med medierne og omverdenen. De har også oprettet denne mindeside til Matthew.

LÆS OGSÅ: Kærlighedsaffære mellem kvinde og delfin endte med selvmord

LÆS OGSÅ: Par dræber tre personer i Las Vegas og begår selvmord

LÆS OGSÅ: Mick Jagger med ny kvinde efter ex-kærestes selvmord

LÆS OGSÅ: To teenagepiger hænger sig selv efter gruppevoldtæg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx