Af - 29/03-17 18:18

Lene sælger nøgenbilleder: Det kan få hende smidt ud af sin uddannelseLene sælger nøgenbilleder: Det kan få hende smidt ud af sin uddannelse

Lene Antonsen driver en sms-tjeneste, hvor man kan få tilsendt topløse billeder. Nu risikerer hun at blive smidt ud af sin uddannelse.

storybild

(Billede: Lene Antonsen/Facebook)

26-årige Lene Antonsen risikerer at blive smidt ud af sin uddannelse, fordi hun poserer letpåklædt i blade og sælger topløse billeder af sig selv.

Det skriver TV2 Norge.

Den 26-årige nordmand blev kendt i medierne, da hun var deltager i den norske udgave af realityprogrammet Paradise Hotel. Siden har hun skabt sig en karriere som topløs model, inden hun for nyligt startede på uddannelsen som socialpædagog på Høgskolen i Østfold.

Under sin uddannelse er Antonsen fortsat med at posere topløst. Hun har oprettet en sms-tjeneste, hvor man kan købe beskeder og billeder fra hende, ved at skrive til et bestemt nummer.

Det har hendes uddannelsessted fundet ud af, og det falder ikke i deres smag. Således har Antonsen fået en mail fra sit uddannelsessted den 2. marts, hvor hun er blevet informeret om, at hun er i gang med at blive vurderet til, om hun er egnet til at gå på skolen.

Emily Ratajkowski fejrer 10 millioner følgere med en nøgenselfie: Se det her
Emily Ratajkowski fejrer 10 millioner følgere med en nøgenselfie: Se det her

'Den institutionsansvarlige for egnethedsvurdering har besluttet, at din sag vedrørende din egnethed til hvervet som socialpædagog overdrages til behandling i egnethedsnævnet ved Høgskolen i Østfold,' lyder det i mailen.

Antonsen er selv meget overrasket over skolens melding og mener, det er en fejlbeslutning.

- Jeg føler ikke, at privatlivet har noget med jobbet at gøre. Det, at jeg tager letpåklædte billeder, siger ingenting om mine omsorgskompetencer, og det, jeg gør, har ingen konsekvenser for andre, fortæller Antonsen til TV2 Norge.

Den 26-årige kvinde har fået masser af støtte på de sociale medier, ligesom studenterrådet på Høgskolen fortæller, at der generelt set også er støtte til Antonsen fra de studerende.

- Det virker som om, de studerende er støttende. Studenterrådet mener, at det, hun gør i sin fritid, ikke har noget at gøre med hendes kommende arbejdsrolle at gøre. Jeg kan ikke snakke for alle, men det, jeg har hørt, er stort set, at de studerende synes, det, skolen gør, er tragisk, siger studenterrådsformand på Høgskolen Emma Dahl til TV2 Norge i en opfølgende artikel.

Harry Potter-skuespillerinde smider tøjet i Playboy
Harry Potter-skuespillerinde smider tøjet i Playboy

Høgskolen har ikke villet udtale sig om den konkrete sag til det norske medie, men bekræfter, at Lene Antonsen er studerende på uddannelsen, og at skolen kan finde en studerende uegnet til uddannelsen, hvis 'en studerende udgør en mulig fare for børnehavebørns, elevers, patienters, klienters eller brugeres liv, fysiske og psykiske helbred, rettigheder og sikkerhed.'

LÆS OGSÅ: Legendarisk magasin erkender fejlvurdering og viser igen nøgne damer

LÆS OGSÅ: Minut for minut: Så vanvittig var Reality Awards 2017

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe fortryder sin deltagelse: - Jeg er virkelig forarget over TV 3

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

10 biler kørt sammen - én person...
bt.dk
LIGE NU: Brand i passagerbus...
bt.dk
Line Baun Danielsen erkender: Her er...
bt.dk
Dansk popkonge skal være morfar:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx