Af - 05/06-16 19:43

Var papegøjen vidne til mord? Gentager disse tre ordVar papegøjen vidne til mord? Gentager disse tre ord

Uhyggeligt!

storybild

Arkivfugl.

Amerikanske Martin Duram blev skudt og dræbt i sit hjem i Michigan, og nu melder hans ekskone, at hans papegøje gentager tre ord, der vidner om, at fuglen måske overværede selve forbrydelsen.

Det skriver nyhedsstationen Wood TV.

Siden 14 dage efter drabet på dens tidligere ejer har den 20 år gamle papegøje, af varianten grå jaco, skreget tre ord med jævne mellemrum. 'Don't fucking shoot' (Du skyder fandeme ikke red.)

En sætning, som dens nuværende ejer, Martins Durams ekskone, mistænker har været mandens sidste ord.

Papegøje vender hjem efter fire år - har i mellemtiden lært spansk
Papegøje vender hjem efter fire år - har i mellemtiden lært spansk

- Det er trist, men det er det, der gør det hårdt at høre på, siger Christina Keller til Wood TV.

Papegøjen Bud har skræppet sætningen mindst to gange om ugen, siden ejeren Martin blev skudt sidste år. Fuglen skifter stemme, og ekskonen har en teori om hvorfor.

- Jeg hører det som to mennesker i et heftigt skænderi. To folk som jeg kender, og hvis stemmer jeg genkender, siger Christina Keller.

Martin Duram, der kun blev 45 år gammel, blev skudt fem gange i sit eget hjem i maj 2015. Hans anden kone, Glenna, overlevede aftenen med et skudsår i hovedet.

Sagen bliver indtil videre efterforsket som et mord efterfulgt at selvmordsforsøg, selv om Glenna endnu ikke er blevet sigtet i sagen.

Den lokale anklager i Newaygo County, Robert Springstead, forklarer, at han træffer en afgørelse om, hvordan han har tænkt sig at håndtere det spektakulære drab indenfor to til tre uger, men han har ingen planer om at bruge papegøjen som vidne.

En lokal ekspert forklarer, at det er umuligt at fastslå, hvor den intelligente fugl har fået sætningen fra. Det kan ligeså vel være fra den skæbnessvangre aften, som det kan være fra tv'et.

Forældrene til den afdøde forklarer, at de ønsker at man brugere papegøjen som vidne. De er begge frustrerede over, at der ikke er kommet en anklage i sagen.

- Den fugl samler absolut alting op, og den har det grimmeste sprog i byen, fortæller moren Lillian til den lokale nyhedsstation.

Mød papegøje-manden: Skar ører af for at ligne sit kæledyr
Mød papegøje-manden: Skar ører af for at ligne sit kæledyr

Faren forklarer, at han er overbevist om, at fuglen har overværet deres søns endeligt.

Hør papegøjens tre ord nedenfor.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx