Af Christian Hansen - 03/11-17 10:14

Teenager får modelkontrakt, efter ét billede til en fest fik internettet til at kogeTeenager får modelkontrakt, efter ét billede til en fest fik internettet til at koge

Så hurtigt kan livet ændre sig for altid.

storybild

Et billede til en fest fik den 19-åriges liv til at tage en stor forandring. Arkivfoto: Iris

En teenager er på utrolig kort tid gået fra at være en almindelig studerende til at være et internet-fænomen. Og nu med en modelkontrakt fra en af modelbranchens store bureauer.

Alt sammen skyldes ét billede, der med ekspresfart har vendt op og ned på den 19-åriges liv.

Anok Yai læser biokemi, og da hun forleden deltog i en fest på Howard University i Washington, D.C, løb hun tilfældigvis ind i fotografen Steve Hall, der tager billeder til sin modehjemmeside, The Sunk.

Fotografen overbeviste den unge studerende om, at hun burde lade sig fotografere, og da især ét billede kom online på det sociale medie Instagram, gik det stærkt. Flere end 42.000 reaktioner har den hidtil ukendte kvinde fået på billedet siden 22. oktober. Og det er ikke kun almindelige brugere, der har lagt mærke til det skønne billede.

Flere modelbureauer tilbød hende ifølge Washington Post at få fløjet hende til deres kontorer rundt om i USA. Men det blev 'Next Models,' der har arbejdet med kendisser som Lana Del Rey og Rita Ora, der fik hendes underskrift.

Big thank you to @thesunk for capturing this moment. Amazing photographer. Couldn't be happier

Et opslag delt af Anok (@anokyai) den

Next Models har også fået modeller på forsiden af kendte udgivelser som Vogue og Harper's Bazaar, og det er derfor ikke så underligt, at den unge kvinde er glad for, at hun lod sig fotografere til festen i Washington, hvorefter hun kunne se sit billede gå viralt.

»Da det fik et par tusind likes, og det bare fortsatte, blev jeg overrasket. Og jeg blev glad. Jeg har altid ønsket, at det skulle ske, men det var aldrig noget, jeg havde regnet med,« siger hun til Washington Post.

Anok Yai er født i Egypten og har sudanesiske rødder. Hun flyttede til USA i 2000. I dag studerer hun biokemi ved Plymouth State University.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Samuelsen ser ingen anledning til at...
bt.dk
Oprør i S slået ned: Eksminister...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx