Af - 19/01-15 20:41; Opdateret: 19/01-15 21:59

TV: Denne falske reklame har et (s)ærligt budskab om fulde-sms'erTV: Denne falske reklame har et (s)ærligt budskab om fulde-sms'er

"Drunk texting" eller fulde-sms'er kan ødelægge hele ens aften - specielt, hvis man ikke får et svar på den sms, man har sendt af sted.

Måske du kender det? De her sms'er, der bliver sendt af sted en sen nattetime efter én drink for meget? Og du venter og venter på at få svar, men får intet. Aftenen er ødelagt.

Netop dét problem vil en ny falsk reklame nu gøre op med.

Skuespillergruppen, Lavo Lyfe, har lavet en falsk reklame, der skal få mænd til at svare på alle de fulde-sms'er, de modtager fra en kvinde. Og der er nok et par kvinder eller tre, der med et smil på læben kan nikke genkendende til indholdet i videoen.

Med hastaget #TextHerBack håber gruppen, at mænd kan være med til at redde de kvinder, der weekend efter weekend sidder og stirrer håbløst på telefonen.

”Én milliard kvinder vil i år sende en sms til en mand. Millioner vil aldrig få en sms tilbage.” Sådan starter videoen, der fortsætter med at vise skuffede kvinder, der aldrig får svar på deres sms'er sendt i fuldskab. Alt imens speakeren med humoristiske sætninger som disse opfordrer mænd til at redde en kvinde i nød.

Hver anden unge kvinde snager i kærestens beskeder
Hver anden unge kvinde snager i kærestens beskeder

”Du kan redde en pige fra to stykker pepperonipizza”, "Lige nu sidder der en kvinde, som venter på en sms fra dig … Vær sød at være et anstændigt menneske overfor den pige, du knalder med lige nu.”

Selve videoen er lavet som en parodi på dyreorganisationen, ASPCA (red. American Society for the Prevention of Cruelty to Animals). Med dyster musik i baggrunden og en speaker, der med en rolig stemme tager os igennem de 2,5 minutter videoen varer.

17-årig drak sig fuld og vågnede op med verdens mest pinlige tatovering
17-årig drak sig fuld og vågnede op med verdens mest pinlige tatovering

Gruppen lover, at der kommer flere parodier snarest, så måske det er værd at holde øje med deres YouTube-kanal.

LÆS OGSÅ: Forsøg: Så angste bliver vi, af at være væk fra vores iPhone

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx